Romagnoli: “Örülök, hogy maradtam a Milanban”

2

Alessio Romagnoli, a csapat fiatal védője a La Gazzetta dello Sportnak adott interjújában beszélt a Chelsea nyári megkereséséről, a csapat céljairól és Sinisa Mihajlovicról is.

“A Chelsea az egyik legjobb csapat a világon, ezért örülök az ajánlatnak. Hálás vagyok, amiért a Milan nemet mondott. Ez büszkeséggel tölt el és arra inspirál, hogy tovább fejlődjek. Örülök, hogy maradtam. Remélem, hogy addig maradok, ameddig csak lehetséges, mert szeretnék trófeákat nyerni. A kiindulási pont, hogy visszatérjünk a nemzetközi porondra. Arra kérem a szurkolókat, hogy bízzanak bennünk. Ez egy jó év lesz számunkra. A futball ciklusos és időt vesz igénybe visszatérni a csúcsra.” – mondta Romagnoli.

“Mihajlovic fontos személy volt számomra, hiszen engem akart a Sampdoriánál és lehetővé tette számomra, hogy 19 évesen pályára lépjek. Igazán sokat fejlődtem abban az időszakban. Senki sem számított arra, hogy kirúgják a Milannál, de ez volt a klub döntése. Montella és Mihajlovic is nagyon kiegyensúlyozott edző.”“Még csak 21 éves vagyok, így sokat fejlődhetek. Azt hiszem, hogy folyamatosan javítanom kell a koncentrációmon.”

Az újságírók arról kérdezték a fiatal védőt, hogy nem nyomja-e a vállát a klub által kifizetett 25 millió eurós vételár terhe, továbbá a Chelsea 40 milliós ajánlata és a 13-as mez, amelyet korábban Alessandro Nesta viselt.

“Nem érzem a nyomást. De ki tudja, talán jövőre érkezik egy 60 millió eurós ajánlat…” – mondta nevetve.

“Volt szerencsém megismerni Silvio Berlusconit és tudom, hogy nagy befektetés árán igazolt le. Nem érzem magam érinthetetlennek, az én helyem sem biztos. Sok válogatott játékos van a keretben, ami azt jelenti, hogy jól teljesítünk.”

“Luiz Adriano az, aki ellen a legfárasztóbb játszani az edzéseken. Nagyon jól tartja a labdát és küzdök vele. Ugyanez a helyzet Lapadulával, mert sokat mozog. Bacca? Szerencsére általában egy csapatban szoktunk lenni az edzéseken.”

“Célunk az Udinese ellen? Nyerni és bizonyítani.” – tette hozzá.

A Milan hétvégén az Udinesét fogadja a San Siróban a Serie A harmadik fordulójában.

[adrotate banner=”28″]

2 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ