A La Gazzetta dello Sport olasz sportnapilap cikke szerint a csapat 5 fiatal játékosának, Gianluigi Donnarummának, Alessio Romagnolinak, Mattia De Scigliónak, Susónak és M’Baye Niangnak az összértéke meghaladja a 150 millió eurót.

A csapat elmúlt években nyújtott meglehetősen gyenge és csalódást keltő teljesítményének ellenére mégis van valami, ami a szurkolók számára bizakodásra adhat okot a jövőre nézve. Ez pedig nem más, mint a fiatal ígéretes játékosok szereplése. Az előző szezonban a Primaverából felkerülve számos tehetség kapott bizonyítási lehetőséget a felnőtt csapatban, nevezetesen Gianluigi Donnarumma, Davide Calabria és Manuel Locatelli.

A tekintélyes olasz lap, a La Gazzetta dello Sport kiemelte az öt legértékesebb fiatal játékost a jelenlegi játékoskeretből, akik nem eladóak és az összértékük 155 millió euró.

A névsor a következő, zárójelben a Gazzetta által megállapított értékek szerepelnek: Donnarumma (50 millió euró), Romagnoli (40 millió euró), De Sciglio (30 millió euró), Niang (25 millió euró) és Suso (10 millió euró). Ezek közül ketten saját nevelésű játékosok (Donnarumma és De Sciglio), míg Romagnoliért 25 millió eurót, Niangért pedig 2,5 millió eurót fizetett a vezetőség. Suso ingyen csatlakozott a csapathoz, miután véget ért a szerződése a Liverpoollal.

3 hozzászólás a bejegyzéshez