Ricardo Kaká, a csapat korábbi Aranylabdás klasszisa szerint ez egy átmeneti időszak a csapat számára és hisz abban, hogy a Milan hamarosan ismét a világ legjobbjai között lesz.

A 34 éves játékos 2003 és 2009 között játszott a rossoneriben, majd a 2013/14-es idényben egy évre visszatért. Kaká 307 meccsen lépett pályára a Milanban és 104 gólt szerzett, többek között bajnokságot, Bajnokok Ligáját, Európai szuperkupát és Klubvilágbajnokságot nyert.

“Nagyszerű pillanatokat éltem át a Milannál, a világ tetején voltunk és szomorú látni a csapatot a jelenlegi helyzetben. A Milan továbbra is egy nagy klub, hatalmas történelemmel. Ez csak egy átmeneti időszak, vissza fognak térni és ismét a világ legjobbjai lesznek. Azt gondolom, hogy néhány év múlva a Scudetto és a Bajnokok Ligája megnyeréséért fog küzdeni a csapat. Biztos vagyok benne, hogy újra meg tudják csinálni. Véleményem szerint most lépésről lépésre kell előrehaladni. Az első lépés a nemzetközi porondon való indulás. Azt hiszem, hogy a kínai befektetők érkezése miatt lesz néhány változás és remélem, hogy ezek a változások a csúcsra emelik a Milant.” – mondta Ricky az Omnisportnak adott interjújában.

Kaká úgy véli, hogy a Juventus tökéletes példa lehet a Milan számára.“Nagyon jól csinálják és nagyszerű csapatuk van. Néhány évvel ezelőtt a másodosztályban játszottak, majd építettek egy csapatot és egy stadiont. Ezután bejutottak a Bajnokok Ligája döntőjében és folyamatosan megnyerik a bajnokságot. A Juventus egy jó követendő példa az olasz csapatok számára.” – tette hozzá.

[adrotate banner=”28″]

6 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. A Juve olasz tulajdon, de Berlusconi-hatás nélkül, ezért sikeres. A kínaiakkal más világ lesz, szintén Berlusconi-hatás nélkül, de lehet, hogy ezért lesz sikertelen… Nehéz dió.

   • Lehet persze ezt mantrázni, de ha folyamatosan ezzel nyugtatja magát a Serie A többi 19 csapata, akkor nem lesz gondja a Juvenak a következő években sem a címvédésekkel.

 2. Nekünk nem mást kell nézni hanem magunkat.
  A fejlődést is saját lépték szerint kell meghatározni.
  A véleményem az, hogy ilyen igazolásokkal az INTER,JUVE,Napoli előttünk lesz talán a ROMA-val leszünk versenyben.Ne gondoja senki hogy egy SOSA kezdő lenne a JUVE-ban… na akkor miről beszélünk…???
  Egy reményem van,talán Montella csapantként összerántja a bandát amivel TALÁN hansúlyozom TALÁN a dobogóra érünk…

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet