2022. szeptember 25., vasárnap

Brazil tehetség érkezhet januárban a Sao Paulóból

-

A Milant ezúttal a brazil bajnokságban szereplő Sao Paulo védőjével, Rodrigo Caióval hozták hírbe, aki Brazíliával bejutott a döntőbe a 2016-os riói olimpián.

A klub a nyáron Gustavo Gomez személyében egy játékost szerződtetett a védelem tengelyébe, azonban a hírek szerint elképzelhető egy másik védő érkezése is – viszont csak a téli átigazolási időszakban.

Gianluca Di Marzio, a Sky Sport Italia átigazolási szakértője arról számolt be, hogy a Milan érdeklődik Rodrigo Caio iránt, de csak januárban csatlakozna a csapathoz, amikor is az új tulajdonos, a kínai konzorcium egy nagyobb összeget biztosít játékosigazolásra. A fiatal játékos a napokban ünnepelte 23. születésnapját és jelenleg a brazil válogatottal a riói olimpián szerepel. Ráadásul egészen a döntőig meneteltek, ahol Németország lesz az ellenfél.

A piros-feketék részéről már megtörtént a kapcsolatfelvétel a Sao Paulo vezetőségével, ugyanakkor Rodrigo Caio iránt a Sevilla és a Lazio is élénken érdeklődik. A játékos posztja középhátvéd, de a középpálya sem ismeretlen számára. A Milan szándéka, hogy a többi kérőt megelőzve egyezségre jusson a brazil együttessel, amelynek értelmében Caio maradna jelenlegi csapatában és januárban csatlakozna a Milanhoz körülbelül 13-14 millió euróért. A Sky hozzáteszi, hogy a fiatal védő 15 napon belül európai útlevelet kap, míg a transfermarkt szerint már rendelkezik olasz okmányokkal.

Rodrigo Caio szerződéséből két év van hátra és a piaci értékét 9 millió euróra becsüli a transfermarkt.

[adrotate banner=”28″]

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

10 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS