Az átigazolási hírekre szakosodott Calciomercato.com olasz portál értesülései szerint a vezetőség szeretné megerősíteni a középpályát és a Fiorentina horvát válogatott játékosa, Milan Badelj érkezhet.

Pénteken sor került a klub eladásáról szóló előszerződés aláírására Silvio Berlusconi és egy kínai befektetőcsoport között, amely a Fininvest teljes 99,93 százalékos részesedésének értékesítésére vonatkozik. Ezzel párhuzamosan feloldódott az átigazolási piac blokkolása, így új játékosok érkezhetnek a csapathoz.

Nem titok, hogy a piros-feketék szeretnének erősíteni a csapat középpályáján és az egyik kiszemelt a Fiorentina labdarúgója, Milan Badelj – számolt be erről a Calciomercato.com portál, amely tudni véli, hogy a napokban Ibizán lesz egy találkozó Adriano Galliani és a játékos ügynöke között, a téma pedig természetesen egy esetleges klubváltás lesz. Badelj nyitott a váltásra és állítólag kifejezte távozási szándékát a Fiorentina vezetősége felé.

Badelj ideális lehet a középpályára, ugyanis korábban már dolgozott együtt Montellával, aki jól ismeri a játékost és tisztában van a képességeivel. Állítólag a Fiorentina 12-15 millió euró körüli összeget kér Badeljért, akit még két évig, 2018 nyaráig köt szerződés a firenzei alakulathoz.

[adrotate banner=”28″]

5 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Bacca most már marad, ugye? Elhallgattak a távozós hírek, úgy látszik, sikerült meggyőzni, hogy jobb helye lesz itt jövőre, mint Párizsban, vagy aNapoliban? 😀

      • de minek adják el? Hogy vehessenek rajta egy új potenciális csatárt? DS pedig szerintem eléggé tehetséges ahhoz, hogy beférjen ebbe a Milanba.

        • Persze, hogy tehetséges, csak ki tudja, mikor érkezik meg a 85 millió, amiből tudnak igazolni. Érzik, hogy nem januárban kell majd igazolni, amikor ki tudja, milyen pozícióban fogunk állni. Amúgy meg, inkább Bacca menjen, mint DS

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet