Menez a távozás küszöbén áll

11

Jeremy Menez ezúttal az Egyesült Arab Emírségekből kapott egy rendkívül jövedelmező ajánlatot.

Mint arról pár nappal ezelőtt beszámoltunk, Menez visszautasította a francia élvonalban szereplő Guingampot. Ugyan nyitott arra, hogy visszatérjen hazájába, de egy ambiciózusabb együttesben szeretne játszani, ezért az ügynöke a L’Equipe sportnapilap szerint beajánlotta az Olympique Marseille-nek.

A 29 esztendős francia játékos most a Közel-Keletről kapott ajánlatot – számolt be erről a La Gazzetta dello Sport. Az olasz napilap szerint egy meg nem nevezett Abu Dhabi székhelyű klub 2 éves szerződést kínált busás fizetéssel Meneznek, aki első körben nemet mondott, mert legalább 3 éves kontraktust szeretne.Menez szerződése jövő nyáron jár le a Milannal és egyre biztosabb, hogy a klub már idén nyáron megválik tőle.

[adrotate banner=”28″]

11 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. A sérülése után már csak nyomokban emlékeztetett focistára. Kérdéses, hogy valaha visszatér-e a korábbi formájához. Nem fogadnék rá nagy tételben. Szerintem esélyes, hogy neki már csak a levezetés marad valami arab, vagy kínai csapatnál. Komoly (értsd: európai kupehelyekért küzdő) klubhoz már nem fog kelleni.

 2. Szerintem pedig vakok között félszemű a király…Vagyis a többi léhűtőnket lazán verné..Csak ő is beleolvadt ebbe a szürke masszába,ahogy mindenki más…Biztos vagyok benne,hogy más csapatban sokkal jobb lesz.Lásd:Sári,Aumbi,…/hosszasan lehetne folytatni/

 3. Ami az idén folyik átigazolási ügyben az minden eddigit alulmúl. Ez a botrány csúcsa, az amatörizmus tobzódása. Elmegy az egyetlen épp kézláb csatárunk Bacca és örülnünk kéne, hogy elzavarják Menezt, kinek legalább volt egy jó szezonja, elzavarják Sárit, akinek legalább volt egy jó szezonja stb. újakat pedig lomtalanításnál igazolnak.
  Hát mi a fa…folyik itt ????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Nézd csapatunk nincsen,és az általad felsorolt emberekből én max Sárit sajnálom…. Bacca egy szutyok….a 20 gólja se teszi számomra királlyá….Menez amikor majdnem csúcson volt nálunk,akkor is rüheltem…most meg…pfff. egy sz..ar…Sárit sajnálom,mert hasznára lett volna a csapatnak….

   A felsorolt játékosok egy jó Milan keretébe sem férnének bele teső…tehát ha lesz kínai akkor lesz csapat ha nem akkor meg inkább nézem a primaverát mint a nagyokat….

 4. el kell adni! Magas a fizetése ahhoz hogy padozzon és még pénzt is kapunk érte az araboktól! Jövőre úgysem hosszabbítana …

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet