29 éves BL-győztes védő érkezhet a Milanhoz

9

Meglehetősen kapós lett a közelmúltban az átigazolási piacon Martín Cáceres, ugyanis öt olasz klub harcol a Juventus korábbi középhátvédjének megszerzéséért.

A 29 éves védő négy és fél év után elhagyta a Juventust, miután lejárt a szerződése. Cáceres korábban az FC Barcelonában és a Sevillában is megfordult az olaszországi kalandja előtt, 1-szeres BL-győztesnek és 5-szörös olasz bajnoknak mondhatja magát. A GazzettaWorld internetes oldal cikke szerint több Serie A-ban szereplő klub is felfigyelt Cáceresre, aki új csapatot keres magának. Állítólag a Napoli, a Roma, a Fiorentina, a Milan és az Inter is szeretné soraiban tudni az uruguayi játékost, aki nagy rutinnal rendelkezik és középhátvédként nem idegen számára a védelem szélén játszani.

Nem titok, hogy Vincenzo Montella szeretné megerősíteni a védelmet és Cáceres ideális jelölt lehet. Philippe Mexés és Alex személyében két védő távozott a klubtól a nyáron, míg Cristian Zapata a Copa Americán megsérült és hónapokig nem léphet pályára.[adrotate banner=”28″]

9 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Tegyük hozzá hogy a calciomercato hozta le és ott az érintett a Rómába való szerződését kizarta nyilatkozatában

  2. Egy álom lenne, ha sikerülne idecsábítani. Persze az álom szót az idei átigazolási időszakunkhoz érdemes viszonyítani. 🙂

  3. Gyerekek,hisztek még valamit is???,Nem fog ide érkezni senki…Bacca,Menez elmegy,a gyüle meg itt marad…Szomorú…Bár ne lenne igazam!

  4. Tehát Mammana után Musachio is elúszott. Cáseres a következő név de szerintem vele sem vagyunk sokkal előrébb mint Palettaval.

  5. Paletta és Caceres is szerintem Serie A középkategória annak talán a felső része, Romagnoli mellé ideiglenes megoldásnak jók lehetnek, és ha lesz pénz vmikor komolyabb védőre mindkettő jó lesz cserének a kezdők mögé. Musacchióra már keresztet vethetünk.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet