A West Ham magasabb fizetést kínál Baccának

3

A Premier League-ben szereplő West Ham emelt korábbi ajánlatán és ezúttal 4,5 millió eurós fizetést kínál a Milan kolumbiai csatárának, Carlos Baccának – számolt be erről a La Gazzetta dello Sport.

Mint ismert, Bacca visszautasította a londoni együttes ajánlatát arra hivatkozva, hogy a következő szezonban egy olyan csapatban szeretne játszani, amely indul a Bajnokok Ligájában. A West Ham ugyan megegyezett a Milannal a 30 millió eurós vételárról, de a klubváltás nem jön létre, ha a játékos nemet mond.

A La Gazzetta dello Sport szerint a West Ham most a korábbi ajánlatnál magasabb fizetéssel próbálja meggyőzni Baccát, aki ha mégis rábólint az átigazolásra, akkor szezononként 4,5 millió eurót tehetne zsebre. Állítólag 48 óra áll Bacca rendelkezésére, hogy kimondja a végleges választ a döntéséről. Jack Sullivan, a West Ham tulajdonosa megerősítette, hogy már megállapodtak a Milannal és csak a játékos beleegyezése szükséges.Eközben Bacca a tervek szerint csütörtökön visszatér Milanellóba, hogy megkezdje az edzéseket a csapattársaival. Egyébként a kolumbiai csatár neve ott van az amerikai turnéra utazó 28 fős keretben, amelyet Montella jelölt ki szerdán.

[adrotate banner=”28″]

3 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Nyugodtan elmehet itt van nekünk Matri ,állítólag megfújta L.Suarez aranycipőjét ontani fogja a gólokat !

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet