2022. szeptember 27., kedd

Pellegrini lehet a befutó, Emery a PSG-hez megy?

-

Chilei jelentések szerint Manuel Pellegrini lesz a Milan edzője a következő szezonban, miután nagy valószínűséggel Unai Emery a Paris Saint-Germaint választja.

Mint arról korábban beszámoltunk, a klub többségi részvényeit megvásárolni szándékozó kínai befektetőcsoport fő célpontja a kispadra a Sevilla sikeredzője, Unai Emery. Azonban a Marca értesülései szerint a spanyol szakvezető a Paris Saint-Germainhez készül, akik kifizetik a 2 millió eurós kivásárlási záradékot. Emery érkezését állítólag hamarosan hivatalosan is bejelentik.

Chilei értesülések szerint a Milan figyelme Manuel Pellegrini felé fordul, akit a nyáron Pep Guardiola vált a Manchester City kispadján. A chilei edző tehát klub nélkül lesz, az érkezése azonban nagyban függ attól, hogy sikerrel zárulnak-e a tárgyalások a kínaiakkal.

[adrotate banner=”28″]

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

10 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Nem lesz itt semmien Emery, Pellegrini sem semien más nagy edző (ja és szerintem semien kínaiak sem lesznek)…egy Allegri, Seedorf, Inzaghi, Mihajlovic, Brocchi után megint valami hasonló fog érezni…vagy marad Brocchi…én meg akkor már nemis nézek semien Milan meccset…

 2. Valaki tudja amugy miert nem maradhat Blanc a PSG edzője? Ha meg Emery oda menne megérteném, ha Bacca vele menne azt is csak tisztességesen fizessék meg az árát.

  Brocchi után meg sztem egy Pellegrini is tök jó lenne a Milannak. Úgy érzem megnyugvást tudna hozni az öltözőbe egy nemzetközileg is elismert edző.

 3. 2016.08.30. Galliani:
  “Tulajdonosváltás? Az elnökúr a kórházi ágyán jött rá,hogy a Milan az élete szerelme, sosem akarta igazán eladni. Élete végéig ő fogja irányítani a csapatot, aminek a következő szezonban scudettot kell nyernie, hisz meg van benne a potenciál.
  Brocchi? Mindig is bíztunk benne. Sosem gondolkodtunk a leváltásában. Ő egy nagy bajnok, és biztosak vagyunk benne,hogy ő a legmegfelelőbb az edzői posztra.
  Igazolások? Brocchival,és az elnök úrral való egyeztetés után arra jutottunk,hogy a keretünk tele van a jövő bajnokaival, ezért nincs szükségünk új igazolásokra. Megszereztük Vangionit, ő egy remek igazolás, 29 éves, tehát a jövő embere. És nem beszéltünk még a kölcsönből visszatérő Palettára, aki remekül fogja pótolni az eligazoló Romagnolit. Nem akartam őt eladni, de olyan ajánlatot kaptunk érte amit nem lehet visszautasítani. 8,5millió euróra a mai világban nem lehet nemet mondani.Bacca-t azért engedtük el, hisz így is túl nagy volt a keret,tehát ezzel is csak jól járhatunk,megspóroltuk a fizetését.
  Optimistán tekintünk az előttünk álló szezonra.”

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS