2022. október 07., péntek

Inzaghi köszönetet mondott, hálás a Milannak

-

Filippo Inzaghi, a csapat korábbi játékosa és vezetőedzője köszönetet mondott a klubnak.

Mint ismert, az olasz harmadosztályban szereplő Venezia FC hivatalosan is bejelentette, hogy a következő szezonban Inzaghi fogja irányítani a csapatot. A 42 éves szakembert ma mutatták be hivatalosan egy sajtótájékoztató keretein belül.

Inzaghi hálás a klubnak mindenért és elmondta, hogy örökre a szívében lesz a Milan.

“Szeretném megragadni az alkalmat, hogy köszönetet mondjak a Milannak. Ott töltöttem el karrierem legjobb éveit és a menesztésem miatt nem romlott meg a kapcsolatom a klubbal. Örökké Milan szurkoló leszek. Szeretnék gyors felépülést kívánni Silvio Berlusconinak.” – mondta Inzaghi az újságíróknak.

Inzaghi edzőként egy szezonon keresztül irányította a Milant, míg játékosként 11 szezont húzott le a csapatban. SuperPippo számos trófeát, többek között 2 Scudettót, 2 Bajnokok Ligáját és 2 Európai szuperkupát nyert.

[adrotate banner=”28″]

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

4 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. játékos legenda,aki tipikus példája annak,hogy nem kell szuper tehetségnek lenni ahhoz,hogy valaki világ sztár legyen.elég egy hatalmas szív,ami a milanért dobog,és rengeteg munka.az edzősködéséről inkább ne beszéljünk…….az nem úgy sikerült ahogyan sokan reméltük

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS