A Milan nem hajlandó megválni De Scigliótól

4

A Calciomercato.com internetes oldal úgy tudja, hogy a Napoli képviselői bejelentkeztek Mattia De Sciglióért.

A 23 éves jobbhátvéd ebben a szezonban 22 meccsen lépett pályára a bajnokságban és nem teljesített túl meggyőzően, ennek ellenére ott lesz az olasz válogatottal a nyári Európa-bajnokságon, továbbá a Serie A-ból a Juventus és a Napoli, míg a Bundesligából a Bayern München érdeklődik iránta.

Ha lehet hinni a híreknek, akkor pár héttel ezelőtt a Bayern és a Juve hivatalos ajánlatot tett az olasz játékosért, a Milan viszont azonnal elutasította a megkeresést. Állítólag a Napoli képviselői a múlt héten felvették a kapcsolatot a piros-feketékkel és volt egy találkozó is – írja a Calciomercato.com átigazolásokkal foglalkozó internetes oldal. A nápolyi együttes szeretné szerződtetni De Scigliót, a Milan viszont nem hajlandó megválni tőle.

A Napoli másik kiszemeltje a jobbhátvéd posztra a Sassuolo horvát játékosa, Sime Vrsaljko, aki viszont inkább az Atletico Madridhoz csatlakozna.[adrotate banner=”28″]

4 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. barom állatok,bonera többet ér nála….még el is cserélném,ezt a szerencsétlent,akár egy tál babért is

  2. Nekem se kedvencem, de azért várjuk meg, hogy egy szakember érkezzen a csapathoz, hátha segít, ilyen ugyanis még nem történt vele.

  3. évek óta “bizonyít”. én nem hiányolnám. jó pénzért mehet. nem tűnik gyorsnak, sem dinamikusnak, sem labdabiztosnak, inkább puhának és súlytalannak…

  4. Jelenleg ő az első számú cserénk jobb és baloldalon is. Az utolsó meccsein ráadásul kifejezetten jó volt (egész jó lövései voltak, többször talált kapunk, mint a csatáraink együttvéve).
    Én nem herdálnám el, sőt azt várom, hogy felpakolnak rá még 3kg izmot, és a köv. szezonban kiszorítja Abatet – és nem azért mert Ignazio lesérül, vagy gyenge formába kerülne.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet