Kovacic nyitott a távozásra

8

Adriano Galliani megtette az első lépéseket Mateo Kovacic szerződtetése érdekében.

A 22 éves játékos tavaly nyáron szerződött Spanyolországba az Intertől, azonban nem kizárt, hogy a következő szezonban visszatér Olaszországba, de nem Milánó kék-fekete felébe.

A SportMediaset információi szerint Galliani beszélt Kovaciccal, aki a múlt héten Milánóban tartózkodott. A játékoshoz közel álló források szerint a horvát középpályás nyitott az üzletre és szívesen visszatérne Olaszországba, miután nem sikerült állandó játéklehetőséghez jutnia a Real Madridban. A két klub között nagyszerű a kapcsolat és a Milan ezt szeretné kihasználni, hogy szerződtesse Kovacicot.

Ugyanakkor a tárgyalások megkezdésére még várni kell, ugyanis folyamatban van a Milannál egy tulajdonosváltás, amelynek lezárásáig minden átigazolási tevékenység fel van függesztve.A Mediaset hozzáteszi, hogy a piros-feketék kölcsönvennék Kovacicot, azonban mindenképpen szeretnék, ha a szerződésében kivásárlási opció szerepelne.

[adrotate banner=”28″]

8 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Ugyan már megint össze-vissza vásárolunk van már nekünk ezekből elég ,nem felel meg ott majd nálunk jó lesz hülyeség ,ide befutott játékosok kellenek nem kezdők,ha akarunk még valamit keresni a labdarúgás világába .

  • Aztán szerinted ebbe a jelenlegi Milanba új tulajtól függetlenül ki igazolna szívesen…?Max vagy ilyen “oda”nem kellő játékos vagy már olyan aki túl van a pályafutása legszebb időszakán.És nagy fizetésért pár évig elbohóckodik

 2. Kovacic épp olyan fiatal játékos akire szükségünk lenne. Ha a Real elvitte akkor látott benne valamit, mellesleg az Interben is jó volt. Az ilyenekkel kellene új csapatot építeni.
  Visszatérve a realitás talajára, esélytelen.

 3. Én inkább ráhajtanék a Veronával kizúgó Vivianira!
  Brutális szezonja volt az idei és még mindig nagyon fiatal!
  Épp egy ilyen olasz középpályásra lenne szükségünk.
  Középpályát még az Ajaxos Gudelj-el tudnám megerősíteni.

 4. Én nagyon örülnék az érkezésének, szerintem remek kis játékos, a Realban irreális elvárásokat támasztanak 1-1 játékos felé, nálunk szerintem jól teljesítene, Bertolaccinál fényévekre jobb.

 5. Igazolás pausa van,tehát ez a hír is kacsa mint az összes többi…vagy a pausa és az eladás a kamu…akkor viszont meg bazi nagy baj van !!!

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet