Galliani: “Ibrahimovic? Majd meglátjuk, mi történik”

4

Adriano Galliani, a klub vezérigazgatója szerint az olasz együttesek nem tudnak versenyezni a dúsgazdag klubokkal, azonban nem zárta ki Zlatan Ibrahimovic visszatérését.

A május 21-i Juventus elleni Olasz kupa döntő lesz az egyetlen lehetőség a Milan számára, hogy a következő szezonban induljon a nemzetközi porondon. Eközben eldőlt, hogy a csapat a 7. helyen fog végezni a bajnokságban.

“Ibrahimovic fizetése összeegyeztethetetlen az olasz piaccal, de majd meglátjuk. Még mindig imádja a Milant, de van néhány ajánlata, amelyekről többé-kevésbé tudunk Ázsiából, Amerikából és Európából. Majd meglátjuk.”

“Balotelli? Jelen pillanatban csak kölcsönben van, nincs vételi opciónk. Lesz lehetőségünk tárgyalni a Liverpoollal a jövőjéről. A szezon végén meglátjuk, hogy mit kell tennünk.” – mondta Galliani.“Locatelli? Ő egy klasszikus játékmester. Nagyon tehetséges és nemrég írt alá egy 4 évre szóló szerződést, így minden bizonnyal maradni fog. Még csak 18 éves és nagy jövő áll előtte, de nem szabad túl nagy felelősséget helyeznünk a vállára.”

Jelenleg a legnagyobb kérdés, hogy megvalósul-e a tulajdonosváltás. Galliani sorsa is bizonytalan, amennyiben a kínai konzorcium átveszi a hatalmat.

[adrotate banner=”28″]

4 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Úgy nyilatkozik,mintha tudná,hogy nem lesz semmi a kínai szálból:”Majd meglátjuk”,”…Lesz lehetőségünk tárgyalni..”,”nem szabad túl nagy felelősséget helyeznünk a vállára.”;nem tetszik ez nekem.Ő és a vén félnótás,drogos haverja már ne csináljon itt semmit.

  2. 1. azt szeretném már megélni, h Galliani jövője legyen kérdéses a klubnál
    2. a szezon talán leggyengébb meccsén balosenki a szunetig birta…. szerintem erdemes lenne megvenni
    3. szerintem is visszakene hozni Ibrat…. meg Kakat, meg Gilardinot, mert Borriellot…..epitsunk uj csapatot, ami a kovetkezo evekben is hozni tudja a jelenlegi kiemelkedő teljesítményt