2022. december 05., hétfő

Calabria: “Hiszünk a hatodik hely megszerzésében”

-

Davide Calabria, a csapat jobbhátvédje szerint a csapat hisz a hatodik hely megszerzésében. A 18 esztendős játékos a hétvégén kezdőként lépett pályára a Bologna ellen, ahol teljesítményével bejátszotta magát a forduló csapatába.

“Természetesen hiszünk a hatodik hely elérésében és abban is reménykedünk, hogy a Sassuolo nem fog nyerni a hétvégén. Keményen fogunk dolgozni és jól fel kell készülnünk a mérkőzésre.  A Juventus és a Roma is jó formában van jelenleg, az ilyen csapatok ellen agresszíven kell játszanunk.” – mondta Calabria a MilanChannelnek.

A fiatal védő egy mondat erejéig kitért a helyzetére is.

“Öt hónapon keresztül nem játszottam és bevallom, hogy egy kicsit szenvedtem, de remélem, hogy 100 százalékot tudok nyújtani.”

[adrotate banner=”28″]

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

5 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. “teljesítményével bejátszotta magát a forduló csapatába” – másik meccset láthattam.
    Egyébként unom már ezt a kincstári optimizmust. Se a Romát se a Juvet nem fogják tudni megszorítani. Mit halandzsázik nekünk már ez a kétéves nyeretlen kölyök is.Ezt a nemzetközi szereplést úgy ahogy van elba..ták. És már nem is a BL-ről beszélünk, hanem csak az EL-ről. Szégyen ezzel a kerettel és költségvetéssel, amit produkáltak. Változás kell, jöjjenek a Kínaiak és söpörjék ki a múlt amúgy valóban érdemdús, de ma már a fejlődés gátját képező bandáját.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS