2022. december 04., vasárnap

A Milan megpróbálná elhozni Raúl Albiolt

-

Nyáron a védelemből nagy valószínűséggel többen is távozni fognak és a hiányzókat pótolni kell. Állítólag a Milan megpróbálkozna a Napoli spanyol védőjének szerződtetésével.

Raúl Albiol szerződése csak 2017 nyarán fog lejárni a Napolinál, de nemrég elutasította a klub szerződéshosszabbítási ajánlatát. Ezek után nem lenne meglepő, ha De Laurentis elnök a nyáron megválna tőle, ugyanis most még pénzt kaphat érte.

A 30 éves védő tökéletes megoldás lenne Alessio Romagnoli mellé a védelembe, hiszen meglehetősen tapasztalt az olasz focit illetően, már 3 éve folyamatosan a Serie A-ban játszik. Albiolért a Napoli 10 millió eurót szeretne kapni és ezt a Milan és a Valencia is hajlandó kifizetni. Ugyanakkor a spanyol együttes előnyt élvez a Milannal szemben, mivel a Napoli nem szeretné egy közvetlen riválisának eladni Raúl Albiolt.

Mint ismert, a védők közül a szezon végén Mexésnek, Zapatának és Alexnek is lejár a szerződése.

[adrotate banner=”28″]

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

15 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Na ne szórakozzanak már velünk! Adják szépen el a klubbot aztán jöhet Romagnoli mellé Varane+ Kovacic, Witsel!! Nem kell 30 éves kiégett védő! Nekünk fiatal profi labdarúgókra van szükségünk, akit még hajt a vágy, hogy elérjen nagy dolgokat, úgy hogy meghatározó játékosa csapatának! El tudom képzelni, mennyire lesz motivált egy 30 éves Raúl Albiol akit a Napoli nem akart megtartani! Forza Milan 🙂

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS