2022. november 30., szerda

Zaza több játékidőt akar, távozna a Juventusból

-

Olasz lapértesülés szerint Simone Zaza a több játéklehetőség reményében távozna Torinóból.

A 24 éves játékos ebben a szezonban csak kiegészítőember a bajnokcsapatban, Alvaro Morata és Mario Mandzukic mögött csak elvétve kap játéklehetőséget. Zaza ennek ellenére meglehetősen gólerős, ugyanis a bajnokságban 5, az Olasz kupában 2, míg a Bajnokok Ligájában 1 gólt szerzett.

A Tuttosport írása szerint Zaza nincs megelégedve a helyzetével és szeretne állandó játéklehetőséghez jutni, ennek érdekében pedig hajlandó lenne távozni is a Juventustól. Az olasz lap szerint a csatár iránt számos együttes érdeklődik, nevezetesen a Roma, a Chelsea és a Milan. Nem kizárt, hogy a két klub a nyáron tető alá hoz egy játékoscserét, amelynek értelmében Mattia De Sciglio a Juventusba, míg Simone Zaza a Milanba szerződik.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

8 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. DS piaci értéke kb 5-10millió euro között mozog Zaza 10 millió felett van.Tavaly 18millióért vette a Juventus.Tehát valószínű h zsebbe kell nyúlnia a Milannak.Illetve kölcsön + opcióról is lehetett olvasni ,állítólag a Juventus kötelező opciós vételt rögzítene ebben az esetben a szerződésben.

   • 24éves ideje azért van még.Ha nyugodt légkör kialakul a klub körül elkezdődik egy szép nyugodt építkezés,ebben Zaza nagy szerepet vállalhat az alapok lerakásában. Mert azzal tisztába kell lenni h Jack bácsi ide Jack bácsi oda,egyelőre világsztárocskákra nagy nevekre nincs sansz.Még akkor sem ha az olasz sajtó szeret igen csak elrugaszkodni a realitások talajától olykor.

   • Szerintem ezt a felfogást hagyjuk ,mert míg DS után nem kezdett el élénken érdeklődni a Juve sokan itt még egy fél zsák krumplira sem tartották.Most meg egyből milyen nagy érték…Na ezt hagyjuk mert..vicces egy kicsit 😀 😀

    Az h Allegrinek miért kell DS szerintem ez már csak rá tartozik,nem kell kombinálni.De személy szerint én megértem valahol,főleg egy Pirlo után akit teljesen leírtak Milánóban.De ezzel már szerintem nem kell foglalkozni.
    Az h Zaza mennyiért is lett megvéve nem tartozik a tárgyhoz,az viszont igen h duplájára tartja egy TM is mint amennyi DS ára. Az h ezt hogyan sikerül közelebb hozni egymáshoz ,az már az illetékesek dolga lesz. Én csak egy eshetőséget vázoltam fel itt nagy vonalakban. 😉

    • DS óriási tehetségként robbant be a a felnőtt csapatba, mint jobbhátvéd! Tényleg elképesztő meccseket hozott az elején, élete első derbijén ha jól emlékszem már az első félidőben a padról beszállva, ráadásul ilyen fiatalon, olyan érett, higgadt játékot nyújtott, hogy leesett az ember álla! Teljes joggal gondolhatta az ilyen meccsek után mindenki, hogy ebből a srácból tényleg lehet még valami! Ezek után Allegri, elsőre még csak kényszerből, sérülések miatt átpakolta a bal oldalra, majd miután már ezt semmi nem indokolta, továbbra is szívesen játszatta ott annak ellenére is, hogy még csak meg sem közelítette azt a teljesítményt, amit a jobbon! Na ez teljesen betett Mattia karrierjének, mivel ebben az időszakban kapott meghívót először a válogatottba is, ahol Prandelli szintén balhátvédként számolt vele, hiszen a Milanban is ott játszott! Így sikerült azt elérni, hogy ahelyett, hogy kineveltek volna egy igen jó(lehet hogy klasszis) jobbhátvédet, most ott tartunk, hogy van egy univerzális szélső védőnk, aki sehol sem nyújt kiemelkedőt! Nagyon el lett ez kefélve annak idején, és ez többnyire Allegri sara, aki előszeretettel játszatott olyan posztokon játékosokat, ahol előtte sosem szerepeltek! Pirlohoz meg annyit, hogy az egyik kedvenc játékosom még most is, és a Juvéban sem tudtam sosem nem szeretni! Az az ember egy hatalmas zseni, az ilyen játékosok miatt érdemes nézni a labdarúgást! Viszont abban nincs igazad, hogy leírták volna annak idején, hacsak nem Allegri, mert látványosan Ő nem játszatta! Rengeteget volt sérült is az utolsó milánói szezonjában, amikor meg végre ezt maga mögött hagyta, már nem szerepelt Allegri terveiben, ami a kezdőcsapatot illette! Persze nyilván nem is volt formában, de ezen nincs miért csodálkozni ilyen körülmények között! Egyszerűen kellett neki a váltás, mert az edző másokat preferált helyette, és teljesen belefásult ebbe a helyzetbe! Mikor elment a Juvéba én tiszta szívből szorítottam érte, hogy visszataláljon ahhoz a formához, amire Ő képes! Egyszerűen azért, mert öröm nézni a játékát, ha jó passzban van! Már akkor is azon a véleményen voltam, hogy hatalmasat fog nyerni vele a Juve, és Ő is a Juvéval! Szóval a két eset között azért elég nagy a különbség, hogy ki miért ment, vagy mehet majd a Juvéba! DS-nél én nem érzem azt, hogy Ő a környezetváltozás hatására egyszerre levetkőzi a bizonytalan, sokszor rossz ütemű, és rosszul helyezkedő játékát! Az a gyerek sajnos nagyon meg lett keverve! És még csak azt sem lehet mondani, hogy nem kapott elég bizalmat, mert Allegri után is folyamatosan játszott a csapatban egészen Mihajlovic edzősködéséig, de a jó teljesítménnyel szinte mindig adós maradt!

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS