2022. szeptember 27., kedd

Montella és Pellegrini az edzőjelöltek között

-

A La Gazzetta dello Sport kedden arról számolt be, hogy Vincenzo Montella vagy Manuel Pellegrini közül kerülhet ki a csapat új edzője a következő szezonban.

Cristian Brocchi az idény végéig vette át a Milan irányítását és kevés az esély a maradására. A csapat jelenleg a 7. helyen áll a tabellán két fordulóval a Serie A vége előtt. A Milan május 21-én a Juventusszal mérkőzik meg az Olasz kupa fináléjában. Amennyiben a rossoneri legyőzi a Juventust, akkor a következő szezonban automatikusan az Európa liga csoportkörében indul, ellenkező esetben viszont az olasz bajnokság 6. helyezettje – amely jelen pillanatban a Sassuolo – jogosult szereplésre az EL-selejtezőjében.

Állítólag Montella vagy Pellegrini lehet a Milan edzője a következő szezonban – írja a Gazzetta. A Manchester City trénere az elmúlt napokban nyilatkozott és elmondta, hogy szívesen dolgozna Olaszországban. Mint ismert, Pellegrinit a nyáron Pep Guardiola váltja a City kispadján. A másik jelölt a Milan vezetőedzői posztjára a Sampdoriát irányító Montella, akit szerződés köt a genovai együtteshez és 1 millió euró ellenében lehetne kivásárolni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

4 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

    • Ha csak annyit mint egy közepes Villareal-al, akkor már megérné. 🙂 Különben meg minden az új tulajon múlik, illetve hogy érkezik-e egyáltalán. Addig meg fölösleges ilyen híreket kitalálniuk az újságíróknak. Mert lehet hogy Berlu és Brocchi marad, még semmi nem 100% sajna…

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS