2022. november 30., szerda

Boateng a két csatár mögött bizonyíthat a Carpi ellen?

-

A Sky úgy tudja, hogy Cristian Brocchi kezdőként fog bizalmat szavazni Kevin-Prince Boatengnek a Carpi elleni csütörtöki bajnokin.

Hétközi forduló jön Olaszországban, a Milan csütörtökön a Carpit fogadja a San Siróban a 34. forduló zárómérkőzésén. Juraj Kucka eltiltás miatt nem lesz bevethető a találkozón, így Brocchi kénytelen lesz változtatni a csapat összeállításán.

Gianluca Di Marzio információi szerint átalakulhat a középpálya, ugyanis a cserepadra szorulhat az eddig rendkívül gyengén teljesítő Andrea Bertolacci, akiért tavaly nyáron 20 millió eurót fizetett a Romának a Milan.

A várakozások szerint a két csatár mögött Kevin-Prince Boateng kezdhet, míg Giacomo Bonaventura egy sorral hátrébb, a középpálya bal oldalán szerepelhet. Boateng számára egyébként nem lenne ismeretlen a trequartista poszt, hiszen korábban – például Massimiliano Allegri edzősködése alatt – ebben a pozícióban játszott.

Riccardo Montolivo helye szinte biztos a középpályán, társa – Kucka eltiltása miatt – Andrea Poli lehet.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

18 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Van egy fajta nem létező logika nálunk…és ezt nem értem… Boateng gyenge,nyilván nem fogja megváltani a világot….Brocchi elvileg a primavera edzője volt…. vajon miért nem próbálja ki Locatellit a treuartista poszton ? Kb ua. a kockázata mint Boának…még annyi se elvileg Brocchi ismeri a legjobban Locatelli-t… Bertolacci padra ültetése helyes döntés…az más kérdés hzogy csak egy polink van a helyére…

    • Locatelli sztem inkább Montolivo posztjára lehet csere. Más dolog, hogy úgy néz ki Brocchi nem mer a fiatalokra támaszkodni.

      Igaz nem kedvelem túlzottan de én Balotellit próbálnám ki a trequartista poszton. Elvileg magabiztosan bánik a labdával, jól passzol és távolról is mer lőni. Ha nem önzőzi el vagy esetleg eltalálja a kaput akkor jól jöhetünk ki belőle.

  2. Már írtam korábban is, hogy nem rossz kis játékos.
    Viszont amikor misi kirakta a szélre és Niangot berakta bacca mellé azzal a szélén meg is halt a lendülete a játékunknak. Sajnos azon a meccsen kezdet el nyerni a csapat ezért jogosnak érezte ezt a húzást. A játék képe viszont szar volt. Amúgy beadni sem tud. Kb 20-ból 1 meny jó helyre. A ktk posztban jobb lenne ott nem kell, hogy gyors legyen.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS