2022. december 05., hétfő

Balotelli döntött, nem akar visszatérni a Liverpoolhoz

-

Mario Balotelli, a Milan olasz kölcsönjátékosa világossá tette, hogy a szezon végén nem áll szándékában visszatérni a Liverpoolhoz.

Balotelli 2014 nyarán szerződött a Milantól a Liverpoolhoz, azonban nem sikerült beváltania a hozzá fűzött reményeket és mindössze egy szezon után visszatért Olaszországba. A 25 éves csatár kölcsönszerződése az idény végén eljár, így a tervek szerint vissza kell térnie a Poolhoz.

Az olasz csatár az újságíróknak elmondta, maradni akar a Milanban.

“A Milannál akarok maradni. Sohasem voltam boldog a Liverpoolban, ezért nem akarok visszatérni. Az utóbbi két mérkőzésen jól teljesítettem és még hat meccs van hátra, hogy bizonyítsak. Úgy érzem, hogy végre jó fizikai állapotban vagyok. Már sokkal jobban érzem magamat, mint két-három héttel ezelőtt. Mihajlovic? Az igazság az, hogy én is nagyon meglepődtem, amikor távozott. Remek összhangban vagyok Brocchival, aki megérti a játékosokat.” – mondta Balo.

“Válogatott? Mindenkinek szeretném bebizonyítani, hogy méltó vagyok az olasz válogatott mezének viselésére.” – tette hozzá.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

11 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Én értem, ha valaki kihagy és esetleg nincs játékban. Értem, ha valaki gyengébb, ezért szenvedősebb, lassabb a pályán a visszatérésekor.
    De azt, hogy hogy a francba lehet elfelejteni állított labdát eltalálni, azt nem… Egy ilyen rúgótechnikával megáldott ember, hogy a tökömbe nem képes négyből, egyszer sem eltalálni a kaput? Az ilyenre mi a magyarázat? De tényleg. Az, hogy csere volt eddig?

    Nem értem, mi folyik nálunk.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS