2022. szeptember 27., kedd

Arsenal-Leicester versenyfutás Locatelliért?

-

A legfrissebb hírek szerint az Arsenal mellett a Leicester City is szeretné szerződtetni a Milan 18 éves tehetségét, Manuel Locatellit.

Locatelli nemrég került fel az első csapathoz a Primaverából, de tétmérkőzésen még nem mutatkozott be a felnőttek között. Olasz lapértesülések szerint a Premier League listavezetője, a Leicester City szerződtetné a fényes jövő előtt álló középpályást. Korábban már beszámoltunk arról, hogy az Arsenal érdeklődik Locatelli iránt és Arsene Wenger szeretné a soraiban tudni.

Egyébként a Leicester City a következő szezonban indulni fog a Bajnokok Ligájában.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

9 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Kurva jó, egy “szaros magyar Milan oldalon„ az egyszerű drukker is látja, hogy nagy zsugás a srác de a mi hozzáértő szellemi vezetőink jegelik. Ezzel elárultam, hogy én nagy lehetőséget látok Locatelliben.

  Remélem sikerül megtartani. Csakis kölcsönbe engedném Angliába de félő, hogy nem akarna visszajönni.

  • Honnan látjátok h. Locatelli akkora tehetség? Megmondom őszintén én nem szoktam Primavera meccset nézni. Egyátalán valahol elérhetőek? Nekem bőven elég a “nagy” csapat gyötrelmét nézni hétről-hétre. Viszont a transfermarkt szerint a Primavera B-ben 24 meccsen 3 gól és egy gólpassz van a neve mellett. Ez nem egy acélos statisztika.

 2. Ha valóban akkora játékos lesz mint amekkorát beleláttok, akkor az legalább 3-4 év mire beérik. Amúgy meg nekem Cristante feelingem van vele kapcsolatban. Nincsenek olasz szupertehetségek vegyük már végre tudomásul. Ő egy tehetséges játékos akinek fel akarjuk nyomni az árát az efféle álhírekkel.
  Mastourt is éveken át ajnározta a média és a végén kölcsönadtuk és lenyom egy évet játék nélkül.

  • Nem igaz! Rengeteg olasz tehetség van. Csak hát nem kapnak lehetőséget, így nem is fejlődnek. Elkerülnek egy olasz kiscsapathoz kölcsönbe és ott eszi meg a fene őket, mert az olasz kiscsapatok is csak úgy kölcsönveszik őket, de játszatni ikább a vénrókákat játszatják. Mire észbe kapnak már 25-26 évesek, senki nem foglalkozott velük, nem fejlődtek és csak ellézengenek a pályán meg a keretben edzéseken, mert nem nagyon kellenek senkiek.

   Itt volt Mihajlovic, aki már végre kezdett beépíteni fiatalokat, erre fel menesztik.

   Mikor Brocchi azt mondja, majd ő beépíti őket, azon csak röhögni tudok, mert itt ebben nem ő dönt!!! Mihajlovic olyan dolgokat tett, amiket nem lett volna szabad. Berlusconi ki is tette a szűrét. Brocchira is ugyanez a sors vár….. csak hát ő nem meri meglépni, amit Miha.

   Sok sok fiatalt beépíthettünk volna, amióta útilaput kapott az összes szenátorunk és minden éppkézláb játékosunk…. Történt fiatalítás? Történt….. de nem használtuk őket semmire….

   Lehet, hogy gonosz vagyok most, de én már azt várom, hogy bejelentik.
   S. Berlusconi elhunyt.

   Addig itt nem lesz változás!!! És ez a szomorú

   • Na, habár nálam nem igen van nagyobb anti Berlu szurkoló de ez még nekem is kemény.:-) … amúgy igazad lehet, szerintem soha nem fogja eladni a csapatot.
    Az olasz fiatalokat tekintve viszont nem értek egyet. Verrattin kívűl nem termelt ki egyetlen klasszist sem az olasz foci az utóbbi pár évben. Ebben a vesszőfutásban ami érinti az egész olasz focit, nekünk még egy Berlu is megadatott aki olasz csapatot akar. A foci mernedzserben sem megoldható már egy színtiszta olasz csapat ami eredményeket ér el mert nincs alapanyag, pár éve még lehetséges volt, ma már utópia.

    • Donnaruma, Perotti, Zaza, Darmian, Romagnolli, Immobile, Berrardi, Calabria, Mastour stb stb stb ,……sorolhatnánk. Lehetne itt full olasz csapat is, bár sok értelmét nem látnám…… de tény, ha az utóbbi 4 évben, mikor is elkezdett hanyatlani a csapat, időt áldozunk a fiatalokra és őket játsszatjuk olyan céllal, hogy 4-5 év alatt egy fiatalokból álló MILAN-t kovácsoljunk össze, már rég nem itt tartanánk.
     De mi nem ezt tettük. Fiatalokat hoztunk szép számban külföldről is….. aztán mentek is kölcsönbe, vagy vissza kölcsönből stb stb stb miközben mi kiégett ,,nagy,, nevekkel operáltunk inkább.
     Eredmény? Az nem volt….. szvl inkább a fiatalokra ment volna el ez a 4 évünk,.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS