2022. december 02., péntek

Felállást vált a csapat, kérdéses Honda jövője

-

A vezetőség Cristian Brocchit bízta meg a Milan irányításával a szezon hátralévő részére. Az olasz szakember új felállást szeretne alkalmazni, amelyben bizonytalan Keisuke Honda szerepeltetése.

Honda ebben a szezonban szinte alapembernek számított a kezdőcsapatban Sinisa Mihajlovicnál. A japán középpályás tökéletesen beleillett a 4-4-2-es felállásba.

A hírek szerint Brocchi a 4-3-1-2-es taktikai felállást fogja alkalmazni az eddig használt 4-4-2 helyett. Az olasz szakvezető tervei szerint Carlos Bacca és Mario Balotelli lesz a két csatár, mögöttük pedig Giacomo Bonaventura fog irányítani. Ezt azt jelenti, hogy Honda a cserepadra szorulhat. A Calciomercato.it internetes oldal szerint ha a következő szezonban is Brocchi lesz a vezetőedző, akkor könnyen elképzelhető, hogy a japán játékos a nyáron elhagyja a Milant, mivel állandó játéklehetőséget szeretne kapni. Honda szerződése 2017 nyarán jár le.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

11 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Csak azt nem értem,hogy ha már van a csapatban egy “kreatívabb” támadó is (Menez), aki,netán mer is cselezni és még jól áll is neki,miért nem játszik a két ék mögött? Persze nekünk ő nem felel meg,majd eladjuk és keresünk a helyére egy “kreatív támadót”,(lásd-Taarabt-Menez váltás), aztán megint egy másikat,mert az előző túl önző volt,aztán megint egyet és megint egyet és megint.Berlu miért nem váltja le magát és nézi a TV-ből a csapat meccseit,mint egy lelkes szurkoló,aki szereti az Ac Milant????

  2. Azon a pár meccsen, amikor 4-3-1-2-ben játszottunk Honda 100x jobb volt irányítóként mint Jack. De amúgy egy sorral hátrébb Bertolacci helyén is simán megállná a helyét, mert a védőmunkája is nagyon jó.

    Nem érzem miért lenne veszélyben.
    Amúgy se kéne a hátralévő összes meccsen mindig ugyanazzal a kezdővel nekimenni a meccsnek. Nálam pl. ha Balo most ennyire fix, akkor Bacca helyett Adriano kezdene.

    Bacca kapjon egy kis pihenőt. Adriano meg had verekedjen. 🙂

  3. Azt nem bánom, hogy Honda nem kedvenc, mert Ő nem egy ütköző játékos aki meg is tudja tartani a lasztit mert fizikálisan gyenge és körülményes, sok támadás megakadt rajta, tehát nem egy küzdő típus. Baccat pihentetni kell (az utóbbi meccseken is pihent), helyette Luiz Adriánó küzdjön Balo mellett! Egy komoly irányítót meg hozni kell! Forza Milan!!!!!!!!!!!

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS