2022. december 02., péntek

Ügynöke szerint több klub is érdeklődik Niang iránt

-

M’Baye Niang iránt több klub érdeklődik, de még túl korai lenne a jövőjéről beszélni – állítja a játékos ügynöke.

Niang a szezon elején lábközépcsonttörés miatt hónapokig nem léphetett pályára, azonban novemberben visszatért és Sinisa Mihajlovic alapemberként számolt vele a támadósorban. A 21 éves játékos összesen 8 gólt szerzett az idényben, 5-öt a bajnokságban és 3-at a kupában. Mint ismert, Niangnak nemrég autóbalesete volt, amelynek következtében megsérült a bokája és a várakozások szerint legközelebb a Juventus elleni kupadöntőn léphet pályára.

“M’Baye keményen dolgozik az edzéseken, hogy a lehető leghamarabb visszatérhessen a pályára. Tiszteletben tartja az orvosi előírásokat és jelen pillanatban jó ütemben halad a felépülése. A jövője? Túl korai lenne erről beszélni, hiszen a szezon még nem ért véget és Niang csak a visszatérésre összpontosít. Leicester City? Nem mondhatok neveket, de néhány klub érdeklődik iránta.” – mondta a játékos ügynöke, Moussa Ndiaye a calcionews24.com oldalnak.

Januárban a Premier League listavezetője, a Leicester City egy 16 millió eurós ajánlatot nyújtott be a Milannak a francia csatárért, amit a vezetőség elutasított.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

7 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Volt aki eladta volna 3-4 milláért is csak ne bukjunk rajta, aztán jöttek a 8-10 millás találgatások az Arsanallal, PSG-vel és legutoljára 16-róla volt szó. Csak nevetni tudok rajtatok. (Bocsánat nem sértésnek szánom!)

  Nem azért mert azt gondolom, hogy Niang egy zseni hanem mert meg kell látni, hogy lesz ebből az összegből sokkal nagyobb ajánlat is. Folyamatosan fejlődik mióta nálunk van (Bacca mellett még gyorsabban is), még mindig fiatal, gyors, hajlandó visszajönni védekezni (!!!) és hatalmas lövőerővel rendelkezik. Már csak játékinteligenciára lenne szüksége ami persze vagy van vagy nincs. Hát ami ezt illeti remélem későn érő típus. 🙂 Szóval nem gondolom, hogy zseni lesz de ha várunk még pár évet vele egész biztos vagyok benne többért adhatjuk el. Főleg amilyen őrült összegeket hajlandóak fizetni mostanság az igazán gazdag nagyklubbok. Na,… jöhet a kontra.

  • Részemről nincs kontra, csak egy megjegyzés. Amilyen sorozatokban érdekeltek leszünk jövőre és amilyen helyeken harcolunk a bajnokságban, még azt is nagy számnak gondolom, ha meg tudnánk tartani. Nemhogy jobbat hozni helyette…. Nyilván 10 évvel ezelőtt nem fért volna be. De most az ilyen játékosokért összetehetjük a két kezünket, hogy hajlandó itt elpocsékolni a fiatal éveit.

  • És te elhiszed hogy az a 16milliós ajántlat igaz e volt? Mert szerintem nem, szerintem csak egy nagy kacsa volt a médiától…ha Adriano anyi percet kapott volna mint Niang simán valahol Bacca melett tart ha nem jobban. Niang rengeteg esélyt kapott még Alegri alatt, aztán most is, volt a Montpellierben is na meg Genoa-ban is de ott sem alakított nagyot, és lehet hogy hatalmas lövőerővel rendelkezik de képes 3 méterről egyenesen a kapusba vágni, és hogy játékinteligenciája nincs az is biztos…és azért jó lenne ha már most is vágná valaki a gólokat a milanban, nem majd egy pár év múlva…

   • Az egy dolog, hogy Adriano talán több gólt lőtt volna. Valószínűleg per pillanat jobb játékos is Adriano mint Niang!
    De ez a gyerek 21 éves! Nem mellesleg a Genoai kölcsön előtt nem is saját posztján játszattuk.. Így rúgni ennyi gólt azért nem rossz teljesítmény, egy ilyen kemény bajnokságban. (egy középcsapatban)
    20meccs 8gól 5assist

    Csak példaként:
    Martial az Manchesterben a bajnokságban: 25meccs 8gól 4assist
    Érte 50 milliót fizettek!

    Így gondold meg, hogy mennyire lehetetlen az a 16 milliós ajánlat.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS