2022. december 02., péntek

Sabatini a nyáron csatlakozik a Milan vezetőségéhez?

-

A legfrissebb hírek szerint a Milan a nyáron jelentős változtatásokat hajtana végre és az edzői stáb mellett immáron a vezetőség személyi összetételében is jöhet változás.

A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint a Milan megpróbálja majd elcsábítani a Roma sportigazgatóját, Walter Sabatinit a klubhoz. Mindez azok után vált reális opcióvá, hogy a sportvezető bejelentette, június 30-ával leköszön pozíciójáról és elhagyja a fővárosi együttest.

A lap tudni véli, hogy Sabatini a nyártól Adriano Gallianival szoros együttműködésben végezné szakmai munkáját az egyesületnél, s azt is kiemeli, hogy Sabatini már jelenleg is kiváló kapcsolatot ápol a Milan vezetőivel, miután az utóbbi egy évben az Alessio Romagnoli-, az Andrea Bertolacci- és a Stephan El Shaarawy-ügylet kapcsán is sikeres tárgyalásokat zártak a felek.

Sabatinit azonban az Inter és a Bologna is szívesen látná.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

8 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Sabatini munkásságát úgy lehetne talán a legjobban jellemezni h a Róma eredményei az elköltött összegeket nézve ár érték arányban nagyon nem stimmel.Sabatini legnagyobb buktája Iturbe volt talán illetve Marquinhos eladása.Normális igazán gólerős csatárt nem sikerült szereznie.Ennek a Rómának a scudettoért kéne menni de idén is csak a BL hely valamelyike elérhető.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS