2022. november 29., kedd

Nem erre számított a Primavera korábbi gólvágója

-

Simone Andrea Ganz a Milan utánpótlás csapataiban nevelkedett, míg végül 2014-ben a Como csapatához szerződött. A 22 éves támadó idén már 14 gólnál tart az olasz másodosztályban.

Ganz már télen nagyon közel volt ahhoz, hogy Torinóba igazoljon, de akkor nem jött létre az üzlet. A rossoneri a 2013/2014-es szezonban kölcsönadta az olasz csatárt annak ellenére, hogy ő volt a Milan Primavera legfőbb gólfelelőse és összesen 50 gólt szerzett a második csapatban.

Ganz egyébként 2011 novemberében 18 esztendősen debütált a Milan felnőtt csapatában egy BATE Boriszov elleni BL meccsen.

“Nem hiszem, hogy nem volt meg a klub részéről a bátorság, hiszen 18 évesen játszhattam a Bajnokok Ligájában. Nem erre számítottam, de most jó döntésnek tartom, hogy a Comónál vagyok. Juventus? Természetesen nagyon szeretnék ott játszani. Az utóbbi időben ők Olaszország legjobb klubja és tavaly a Bajnokok Ligájában a döntőig jutottak. Az egyik legjobb klub Európában is. Szeretnek a fiatal játékosokkal dolgozni, ezt már bebizonyították. Minden gyerek fiatalkorában olyan nagy klubokról álmodik, mint a Juventus, a Roma vagy a Fiorentina. Ha kapsz ezektől a csapatoktól ajánlatot, akkor az azt jelzi, hogy jó munkát végzel a pályán.” – nyilatkozta a Milan korábbi játékosa, Ganz.

“Jövőre a Juventusban? Inkább nem beszélnék most erről, jelen pillanatban csak a Comóra kell koncentrálni.”

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

6 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Mi jártunk jobban. Volt Matri, Torres, Balotelli, akik foglalták, foglalják a helyet a keretben. Most is inkább idősebbekre koncentrálunk, ahelyett hogy a fiataljaink kapnának lehetőséget. A Milan nem mozdul semerre, nem értem miért nem áldoztunk időt arra, hogy kineveljünk magunknak egy csatárt.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS