2022. december 02., péntek

Balotelli kalandja a végéhez közeledik

-

A szerelmi történet az olasz támadó és a Milan között hamarosan véget ér. Mario Balotelli jelenleg csak kölcsönben szerepel a piros-feketéknél és az idény végén lejár a kölcsön, így visszatérhet Angliába.

Szinte biztosra vehető, hogy Balotelli a nyáron visszatér Angliába a Liverpool csapatához, miután a Milan nem tart igényt a további szolgálataira. A játékos sorsa azonban még nem dőlt el végleg, hiszen nem tudni pontosan, hogy van-e a szerződésében kivásárlási opció, amivel a Milan élhet. Ugyanakkor az olasz támadónak akadnak kérői és a DailyExpress szerint a Premier League-ben szereplő West Ham United szeretné szerződtetni.

Az angol csapat mellett Ázsiából, elsősorban Kínából is érdeklődnek Balotelli iránt, akiért komoly pénzt fizetnének a vörösöknek.

Balotelli tavaly nyáron csatlakozott a Milanhoz, azonban nem sikerült beváltania a hozzá fűzött reményeket. A szezon elején jól teljesített, de megsérült és az utóbbi időszakban csak árnyéka régi önmagának.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

7 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Ékes példája annak hogyan lehet a tehetséget elpazarolni.
    Sajnálom hogy nem szedte össze magát és nem lett belőle egy Milan ikon (mert akár lehetett volna a tehetsége megvan hozzá), viszont örülök is mert a hozzáállása csak bomlasztotta a csapatot.
    Vannak dolgok amelyeket el kell engedni. Bye-bye Mario!

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS