2022. november 29., kedd

Zajlanak a tárgyalások Vazquez jövőjéről

-

A Palermo elnöke, Maurizio Zamparini elmondta, a következő napokban fog leülni tárgyalni Adriano Gallianival Franco Vazquez játékjogáról.

“Valószínűleg csatlakozni fog a rossonerihez. Berlusconival a múlt héten beszéltem az üggyel kapcsolatban, és most szombaton újra találkozunk. Elmondta, hogy mennyire csalódott Dybala ügyével kapcsolatban, ugyanis 40 millió eurót ajánlott készpénzben, de Dybala ügynöke addigra már megegyezett a Juventus csapatával.” – mondta Zamparini a Radio 2 mikrofonjainak.

“Jobban örültem volna, ha Dybala a Milanhoz szerződik, hiszen nagyobb barátságban vagyok a rossonerivel, mint a Juventussal.”

 

 

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

6 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

    • a kettő nem zárja ki egymást. Lehet h Berlu odapofátlankodott a szokásos “10 évig fizetjük” ajánlatával erre zampi berágott és mondta a juvének h nosza akkor vigyétek ha benne van. Közben berlu már jött a nah jó itt a pénz fele 2 héten belül meg a másik 20 millát de addigra dybala ledumálta a juvéval.

      Nem hiszem h így lett volna de ezt sajnos nem tudhatom

  1. Nem tudom eldönteni így utólag h Tevez vagy a Dybala ügy a kellemetlenebb…Igaz nyáron a Kotongobia ügy miatt volt mindenki csalódott,de mint ahogy fentebb is írtam így utólag látva ,tudva Tevez illetve Dybala klasszis teljesítményét illetve Kotongobia szerencsétlenkedéseit szerintem a farncia meg nem szerzése feledhető.
    Bár ez is inkább a szerencsének köszönhető mert ha Kotongobia szárnyalna az interben bizony az elkúrt játékosok képzeletbeli dobogójának leg felső fokán állna.
    Mert az ahogy Galliani félre lett állítva…Na az mindennek a teteje legalja volt.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS