2022. november 30., szerda

Torinóból erősítene a Milan; Mammana is képben

-

A hírek szerint a Milan ajánlatot tehet a Torino csapatkapitányának, Kamil Glik játékjogáért. Amennyiben nem sikerül megegyezni a torinói csapattal, abban az esetben a River Plate játékosa, Emanuel Mammana kerülhet előtérbe.

A rossoneri vezetősége a nyári átigazolási időszakban szeretné legalább 2 új igazolással megerősíteni a védelmet. Erre az első számú kiszemelt a River Plate játékosa, Leonel Vangioni. A másik pedig a Torino játékosa, Kamil Glik, akinek az alternatívája Emanuel Mammana – írta a Tuttosport.

Az egyik legnyomósabb ok, ami az argentin védő mellett szól, az az életkora. Ugyanis a fiatal játékos mindössze csak 20 éves és ezzel az igazolással Sinisa Mihajlovic szeretné hosszabb időre megtalálni Alessio Romagnoli társát a védelembe.

Kamil Glik 2010 óta játszik Olaszországban, így egy tapasztalt játékossal gazdagodna a védelem, ami nagyon jól jönne a csapatnak. Ha hinni lehet a híreknek akkor a Torino nyáron szeretné értékesíteni a 28 esztendős védőt. Bíznak abban, hogy a lengyel játékost egy jó Eb szereplést követően jó áron tudják értékesíteni. Egy probléma lehet, mégpedig az, hogy Galliani nem ápol túl jó kapcsolatot Urbano Cairo elnökkel. Így ez a probléma megnehezítheti az üzletet.

Galliani a következő szezonra egy szilárd védelmet szeretne összehozni.

Köszönet csabi6-nak a közreműködéséért.

 

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

8 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

   • Az Avellino-ra vagy a Varese-re gondolsz amikor Ely folyamatos játékát említed? Már bocs, de amennyit a Milanban játszott bőven elég volt, láttuk, hogy nem lesz egy Nesta.
    Pár év múlva lehet, hogy felküzdi magát egy kiesés ellen küzdő csapat szintjére.
    Egy szóval sem mondtam, hogy Alex vagy Mexes maradjon, egyikük nyugodtan mehet, mert kényszermegoldás bármelyikük játszatása.

  • Plusz én a védelmen kívül örülnék, ha a védekezést is megerősítenénk… gondolom sokan ismeritek, biztos nem lenne olcsó mulatság, de nagy örömmel látnám Milan mezben Grzegorz Krychowiak-ot. Ha minden igaz, most éppen térdsérüléssel küzd… arról nincs infóm, hogy ez mennyire súlyos.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS