A hírek szerint a Milan ajánlatot tehet a Torino csapatkapitányának, Kamil Glik játékjogáért. Amennyiben nem sikerül megegyezni a torinói csapattal, abban az esetben a River Plate játékosa, Emanuel Mammana kerülhet előtérbe.

A rossoneri vezetősége a nyári átigazolási időszakban szeretné legalább 2 új igazolással megerősíteni a védelmet. Erre az első számú kiszemelt a River Plate játékosa, Leonel Vangioni. A másik pedig a Torino játékosa, Kamil Glik, akinek az alternatívája Emanuel Mammana – írta a Tuttosport.

Az egyik legnyomósabb ok, ami az argentin védő mellett szól, az az életkora. Ugyanis a fiatal játékos mindössze csak 20 éves és ezzel az igazolással Sinisa Mihajlovic szeretné hosszabb időre megtalálni Alessio Romagnoli társát a védelembe.

Kamil Glik 2010 óta játszik Olaszországban, így egy tapasztalt játékossal gazdagodna a védelem, ami nagyon jól jönne a csapatnak. Ha hinni lehet a híreknek akkor a Torino nyáron szeretné értékesíteni a 28 esztendős védőt. Bíznak abban, hogy a lengyel játékost egy jó Eb szereplést követően jó áron tudják értékesíteni. Egy probléma lehet, mégpedig az, hogy Galliani nem ápol túl jó kapcsolatot Urbano Cairo elnökkel. Így ez a probléma megnehezítheti az üzletet.

Galliani a következő szezonra egy szilárd védelmet szeretne összehozni.

Köszönet csabi6-nak a közreműködéséért.

 

8 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Miért Glik? amúgy remek játékos, de Maksimovic sokkal összetettemm, technikásabb. Én őt hoznám a Toroból..

  • Maksimovic már most a télen majdnem a Napoli védője lett.A Napoli Ruganit szerette volna de a Juventustól ez képtelenség őt megszerezni.Nem lepne meg ha a szerb védő már a nyári marcato elején Nápolyba szerződne.

 2. Glik a Seria A egyik legjobb védői közé tartozik, nem mellesleg rendkívül gólerős, Romagnolival remekül kiegészítenék egymást. Zapata helyére ő, Ely helyére meg Mammana és nem kértünk sokat.

  • Már bocs, de ha jönne 2 új belső védő az inkább Alex, Mexes kettős helyére érkezzen! Ely-t lehet el se cserélném Mammanára…
   Ely már 3-4 éve folyamatosan játszik felnőtt csapatba, az argentinnak még egy szezonja sem volt.

   • Az Avellino-ra vagy a Varese-re gondolsz amikor Ely folyamatos játékát említed? Már bocs, de amennyit a Milanban játszott bőven elég volt, láttuk, hogy nem lesz egy Nesta.
    Pár év múlva lehet, hogy felküzdi magát egy kiesés ellen küzdő csapat szintjére.
    Egy szóval sem mondtam, hogy Alex vagy Mexes maradjon, egyikük nyugodtan mehet, mert kényszermegoldás bármelyikük játszatása.

 3. Jó védő, és ennek a védelemnek szüksége van egy megbízható, tapasztalt emberre! Nem lenne pénzkidobás…

  • Plusz én a védelmen kívül örülnék, ha a védekezést is megerősítenénk… gondolom sokan ismeritek, biztos nem lenne olcsó mulatság, de nagy örömmel látnám Milan mezben Grzegorz Krychowiak-ot. Ha minden igaz, most éppen térdsérüléssel küzd… arról nincs infóm, hogy ez mennyire súlyos.

 4. Szerencsés dolog, hogy Romagnoli Alexel jól megérti egymást de a 33-34 éves Alexre nem építenék még egy szezont. Mexesre és Zapatára sem szívesen.

  Glik és Mammana is kellene! Ha csak az egyik jön akkor viszont hosszabbítanunk kellene Alexel vagy Zapatával.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet