2022. november 29., kedd

Kucka hálás Mihajlovicnak a bizalomért

-

Juraj Kucka, a Milan szlovák középpályása szerint elérhető közelségbe került a Bajnokok Ligája indulást érő dobogó és hálás Sinisa Mihajlovicnak, hogy bizalmat szavazott neki.

“Jelen pillanatban a harmadik hely mindenképpen egy elérhető cél számunkra. Meg tudjuk csinálni, de csak a soron következő mérkőzésünkre kell koncentrálnunk. Nagy vágyunk, hogy elérjük a céljainkat és sikerüljön indulni a nemzetközi porondon. Mindenki ezt szeretné a csapatnál. A szezon első felében hiányzott a folytonosság, de az Inter elleni győzelemmel nagy önbizalomra tettünk szert. Az elmúlt mérkőzéseken sokat fejlődtünk.” – mondta Kucka a MilanChannel mikrofonjainak.

Kucka több mint fél évvel ezelőtt csupán 3 millió euróért szerződött a Milanhoz a Genoától és az utóbbi időszakban meghatározó szerepet tölt be a középpályán.

“Gyakran szóba hoztak nagy klubokkal, de ezek mindig csak pletykák voltak. Nagyon boldog voltam, amikor csatlakozhattam a Milanhoz. Az élet furcsa, minden nagyon gyorsan történt. Törökországba akartam menni, de végül itt kötöttem ki. Köszönöm az edző bizalmát. Gyerekkoromban mindig is a Milannak szurkoltam és én vagyok az első szlovák nemzetiségű játékos, aki ezt a mezt viselheti.”

“Nagy figyelem kíséri Szlovákiában a Milant és nagyon sokan szurkolnak a csapatnak.” – fejezte be.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

3 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Kucka nekem nem volt ismeretlen,sőt nem is lepődtem meg azon,hogy ő ennyire jó és illik a Milanba…elég sok szlovák válogatott mecset néztem meg és hát nem bánnám ha a hamsik-kucka kettős egyszer a milanba is összeállna….kevés rá az esély,de na….

    Kucka óriási vétel volt,és abszolúte meghálálta a bizalmat…..még pirlo-gattuso idejében volt ennyire erős belső kp-nk…de ott is gattuso miatt az előre játék nehézkesebb volt…kuco lényegesen jobb előre mint Gattuso,és ami tetszik benne hogy ezerszer inteligensebb….

    ettől mondjuk nekem még van bommel hiányzik :))))))

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS