2022. november 30., szerda

Ajánlat Luiz Adrianóért, a Milan nemmel válaszolt

-

A legfrissebb hírek szerint a Milan visszautasította a Beijing Guoan ajánlatát Luiz Adrianóért.

Ugyan Olaszországban, valamint Európa nagy részén a januári átigazolási időszak már véget ért, de Kínában még javában tart. A kínai futballegyüttesek nem bírnak leállni a pénzszórással, a közelmúltban olyan neves sztárok igazoltak a Távol-Keletre, mint Ramires (Chelsea), Jackson Martínez (Atletico Madrid), Gervinho (AS Roma), Alex Teixeira (Shakhtar Donetsk) és Fredy Guarín (Inter).

Januárban a Milan brazil csatára, Luiz Adriano is közel állt ahhoz, hogy Kínába szerződjön a Jiangsu Suning csapatához, azonban végül nem jött létre az üzlet. A megállapodás szerint a kínaiak 15 millió eurót fizettek volna a Milannak.

Ugyanakkor Luiz Adriano iránt továbbra is van kérő Kínából. A Sky szerint a Beijing Guoan bejelentkezett a 28 éves csatárért, azonban a Milan vezetősége azonnal visszautasította a 10-12 millió eurós ajánlatot.

A brazil támadó tavaly nyáron 8 millió euróért csatlakozott a Milanhoz és az utóbbi mérkőzéseken nem kapott játéklehetőséget. Kérdés, hogy Sinisa Mihajlovic a jövőben számol-e Luiz Adrianóval, hiszen a támadósorban hamarosan Jeremy Menez is rendelkezésre fog állni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

2 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS