2022. november 29., kedd

Mihajlovic: Megérdemelten győztünk

-

A Milan szerda este a Palermo otthonába látogatott el, ahol 2 gólos különbséggel győzték le a hazaiakat. A mérkőzés után Sinisa Mihajlovic nyilatkozott, valamint M’Baye Niang és Alessio Romagnoli is megszólalt.

“A derbin való győzelem erős lökést adott az önbizalmunknak, a tegnapi nap az volt a célunk, hogy a korábbi teljesítményre építsünk. Úgy gondolom megérdemelten győztünk. Néhány játékosunk sérülés miatt nem bevethető, de ha majd mindenki bevethető lesz, akkor el lehet kezdeni gondolkozni néhány változtatáson. A csapat teljes összhangban van a jelenlegi formációval, és azon dolgozunk, hogy ez csak egyre jobb és jobb legyen. Vazqueznek megvan arra a tehetsége, hogy egy igazi top klubban focizzon. Egy teljesen más karakter, mint Dybala.” – mondta Mihajlovic.

NIANG: “A derbin való győzelem után elhatároztuk, hogy elhozzuk Palermoból a 3 pontot. Ebben a szezonban nem sok oda-visszavágós győzelmet tudunk bemutatni. Az én elsődleges célom, hogy mindenben segítsem a csapatot, és csak ezek után jön az, hogy gólt szerezzek. Bacca engedte át nekem a büntetőt és ezért nagyon is hálás vagyok. Nagyon remélem, hogy annyi gólt szerzek, amennyit csak lehetséges. Nekünk támadóknak az a lényeg, hogy könyörtelenek legyünk és gólt szerezzünk. Teljesen mindegy, hogy én vagy Bacca szerezzük a gólt, a lényeg az, hogy a hálóban kössön ki a labda. Egy győzelem után mindig magabiztosabb az ember, meg kell próbálnunk tartani ezt a győzelmi sorozatot és keményen dolgozni, anélkül, hogy elvesztenénk a fegyelmünket. Ma egy erős kezdést akartunk, és ezt sikerült is megvalósítanunk, már az elején átvettük a mérkőzés felett az irányítást. Azonban továbbra is mérkőzésenként kell figyelnünk, és jól teljesíteni. A következő egy hazai mérkőzés lesz az Udinese ellen, és akkor is szeretnénk egy pozitív eredményt elérni a San Siróban. Majd csak ezután a mérkőzés után szabad gondolnunk a Genoa és a Napoli elleni mérkőzésekre.”

ROMAGNOLI: “Nagyon fontos ez a győzelem, elégedettek vagyunk. Remek teljesítményt nyújtottunk, és 2 korai gólt is szereztünk, majd szabályosan átvettük az irányítást. Kiválóan tartottuk a labdát, és remekül játszottunk. Jó játékosokból álló csapatunk van, ez tisztán látszik. Minden az eredményektől függ, de az edző mindig ugyanazt mondja nekünk, mielőtt pályára lépünk, mindig próbáljuk a legjobbat nyújtani a pályán. Alex és Zapata is kiváló védők, élvezem velük a játékot. Most 2 fontos mérkőzés is vár ránk. A célunk, hogy a Napoli elleni mérkőzés előtt, mind a kettőt megnyerjük.”

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

4 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. “A derbin való győzelem után elhatároztuk, hogy elhozzuk Palermoból a 3 pontot.”

    MI VAN??? Ez nem egyértelmű, hogy mindenhol győzni szeretnénk? Akkor egy kicsit gyakrabban kéne elhatározni ilyen dolgokat. Nem tudom eldönteni, hogy a fordítás torzít, vagy tényleg ekkora baromságokat tudnak nyilatkozni. Na mindegy, örülünk a győzelmeknek, alakul valami, még ha lassan is. Csak így tovább!

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS