2022. december 05., hétfő

Mihajlovic: Haza tudjuk hozni mind a 3 pontot

-

Sinisa Mihajlovic megtartotta a szokásos sajtótájékoztatóját a Palermo elleni mérkőzés előtt.

SINISA MIHAJLOVIC:

“Határozottan meg van a kellő koncentrációnk a holnapi mérkőzéshez. Ha a Palermo ellen nem teljesítünk jól, akkor mindenki elfogja felejteni a derbinket. Úgy vélem a legutóbbi eredményekkel megmutattuk, hogy mit is tudunk valójában. Meg kell ismételnünk a derbin mutatott teljesítményünket. Ha haza tudjuk hozni mind a 3 pontot, akkor ezzel bebizonyíthatjuk, hogy remekül tudunk játszani. A Palermónak remek csapata van, valamint kiválóak a középpályásaik, de ha a tudásunknak megfelelően játszunk, akkor megszerezhetjük a győzelmet. Az eredmények sokat segítenek, főleg ha olyan ellenfelet versz meg, aki előtted jár. Már sokat fejlődtünk, és remélem az eredmény is ezt bizonyítja majd. Ez a győzelem kihúzhatja a dugót a pezsgős üvegből. Várni fogjuk a meccset, ahol majd kiderül, tényleg pezsgő van abban a palackban, vagy csak limonádé.”

RICCARDO MONTOLIVO:

“A csapat remek formában van, de sajnos ezt nem mindig sikerül megmutatni, és ez kihatással van a mentális dolgokra. Hiszem, hogy ezek a győzelmek megadhatják nekünk a kellő önbizalmat, és nem szabad, hogy egy esetleges rossz eredménnyel újra egy lépést hátra lépjünk.  A holnapi nap egy újabb oldalt írhatunk a történelemkönyvbe. Úgy gondolom, csak magunkra szabad gondolnunk, egy jó sorozatot kell futnunk, hogy a bajnokság első felében elvesztegetett pontokat visszahozzuk. Úgy vélem az öltözőnk nagyon egységes és az edzővel teljes. Visszaakarunk vágni a csapatoknak és megmutatni a valódi értékünket. A Roma elleni mérkőzés óta elindult a jó sorozatunk.”

IGNAZIO ABATE:

“Készen kell állnunk a Palermo elleni mérkőzésre, a derbi nagyszerűen sikerült, azonban továbbra sem szabad elfelejtenünk még versenyben vagyunk a 3. helyért, és holnap meg kell szereznünk a 3 pontot. összpontosítanunk kell. A győzelemnek nagyon sok pozitív hatása lehet, de először is  meg kell nyernünk ezt a fontos mérkőzést.”

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

1 HOZZÁSZÓLÁS

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS