2022. szeptember 25., vasárnap

A Milan aukcióba bonyolódhat Vrsaljkóért

-

A hírek szerint a Milan egyik legfőbb nyári célpontja a Sassuolo horvát védője, Sime Vrsaljko lehet, akiért várhatóan komoly csatát kell majd vívni több másik érdeklődő klubbal. A zöld-feketék 24 éves szélső védője felkeltette többek között a Napoli, a Juventus és Bayern München érdeklődését is.

A Tuttosport és a Calciomercato.it értesülései szerint Adriano Galliani komolyan fontolgatja a horvát játékos nyári leigazolását, mivel nagy csodálója Vrsaljko játékának, akire már a Genoa színeiben is felfigyelt. Ugyanakkor a lapok értesülései szerint a Milan komoly versenyhátrányban van, mivel nem csak a Sassulo és a Juventus közötti páratlanul jó kapcsolatot kell ledolgoznia a játékos megszerzéséért (a két klub között korábban már Zaza és Berardi játékjoga is gazdát cserélt), hanem a Bayern Münchennel is fel kell vennie a harcot.

A hatalmas érdeklődés miatt valóságos licitháború robbanhat ki a horvát védő kegyeiért, a Sassuolo a tervek szerint árverésre bocsátaná a játékjogát. A belépő ár a hírek szerint 9 millió euró körüli összeg lehet, de a számos kérő miatt a végső átigazolási díj ezt várhatóan lényegesen meg fogja haladni.

Sime Vrsaljko 3,5 millió euróért csatlakozott a Sassuolo együtteséhez még 2014 nyarán, a horvát válogatottban eddig 15 alkalommal lépett pályára.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

5 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Szerintem semmivel sem jobb egyik szélső hátvédünknél sem! Még Calabiránl sem!
  Felejtsük el a szélső védőket de nagyon gyorsan.
  Koncentráljunk arra, ami kellhet.
  1db JÓ középső védő (Lehetőleg jobb lábas)
  és egy középső középpályás.
  2db játékos jöjjön a nyáron erre a 2 posztra!

  Mellette mehet:
  Mexes, Alex, Nocerino, és akár Balotelli is.

  • Egyetértek… Szélsővédő nem kell főleg ha brutál áron van….

   Belső védő viszont mindenképpen kell,egy rutinos 25 év feletti aki sok csatát megért már…lehet ebből is kettőt hoznék….

   Én kp-ból kettőt hoznék… egy védekezőt hogy legyen alternatívája a Kucka-Monti párosnak illetve egy szélről befelé induló de adott esetben középen is játszani tudot…

   És én hoznék egy csatárt is…

   Balotellit vissza kell adni a feladóhoz (bár én szeretem,de ez a leghelyesebb),poli,mexes,mauri,zapata mehet…..

   viszont az utóbbi időben mutatott játéka végett Hondával már most egyeztetni kell a maradása végett ill alex-al is….jó az öreg a háznál nagyon úgy tűnik….

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS