2022. november 29., kedd

Bertolacci szerint kulcsfontosságú a hétvégi derbi

-

Andrea Bertolacci a csapat középpályása a Milan Channelnek nyilatkozott és beszélt a keddi Alessandria elleni mérkőzésről, valamint kitért a soron következő bajnokira is ahol a városi rivális Inter lesz az ellenfél.

“Természetesen jobb eredményre számítottunk és jobban kellett volna teljesítenünk, de az Alessandria felkészült volt és jól játszottak. Nyertünk, de most már a derbire kell koncentrálni, aminek saját története van. Nem érdemeltünk vereséget a legutóbbi Inter elleni találkozón, de most még koncentráltabbak vagyunk és ráadásul hazai környezetben játszhatunk a saját szurkolóink előtt. Nem szabad csak a tabellával foglalkozni főleg amikor a derbi előtt állunk. Ez egy nagyon fontos mérkőzés lesz. Előrébb lehetnénk a tabellán, ha nem vesztettünk volna pontokat a Carpi, Bologna, Verona ellen. Erős játékosok alkotják a csapatot és egységesek vagyunk. Mihajlovic a következő napokban vázolni fogja az Inter elleni tervet, de ettől függetlenül is a saját játékunkat kell játszanunk. Ez a mérkőzés fontos a jövő szempontjából, mivel egy győzelemmel kezdhetnénk előre lépni.” – mondta Bertolacci.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

5 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Ezek a visszatérő nyilatkozatok…

    Meccs előtt: Ez egy igazi derbi lesz, az év legfontosabb meccse, ez lesz a fordulópont.

    Meccs után: Jobb eredményre számítottunk, de előre kell tekintenünk, nem hagyhatjuk, hogy ez a rossz eredmény befolyásolja a további menetelést, az út amin járunk, az jó, az eredmények is jönni fognak.

  2. Szerintem az 5.hely a jelenlegi kerettel is elérhető ha nincs,nem lesz sérülés mert ugye 14 azaz tizennégy használható játékosunk van..a többi mehet a francba….. természetesen azok táborát erősítem akik forszírozzák egy védő és egy kp igazolását….sajnos aztgondolom ebből már semmi nem lesz most télen,de ne legyen igazam….

    Az inter ellen viszont azért kell nyerni,mert ŐK AZ ÖRÖK ELLENSÉGEINK senkit sem érdekel ki hanyadik,hol áll,hol fekszik….megkell verni a MERDÁKAT !!!!!!

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS