2022. november 29., kedd

Kaká: Imádtam a Milanban focizni

-

Ricardo Kaká nem zárta ki annak a lehetőségét, hogy egy napon visszatérjen a Milanhoz.

A 33 éves játékos összesen 307 mérkőzésen öltötte magára a piros-fekete mezt és ezeken 104 gólt szerzett. Kaká 2003 és 2009, valamint 2013 és 2014 között volt a Milan focistája, többek között 1 Scudettót, 1 Bajnokok Ligáját, 1 Európai szuperkupát és 1 Klubvilágbajnokságot nyert a csapattal.

“Néhány szerelem sohasem ér véget. Visszatérek-e egy napon a Milanhoz? Nem tudom. Jelenleg boldog vagyok itt Amerikában. Imádtam a Milanban játszani és azt hiszem, hogy számomra az ajtó mindig nyitva áll. De most boldog vagyok.” – mondta Kaká egy rendezvényen.

Az Aranylabdás klasszis ezt követően az edzősködésről is szót ejtett.

“Nem hiszem, hogy edző leszek. Talán a következő három évben gondolkodom ezen, ha befejeztem a pályafutásomat.” – tette hozzá.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

8 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

    • Nem Csillagom,nem szégyellem magam… Idestova 30éve szurkolok a csapatnak. Akkor is ezt tettem,amikor a 90-es évek második felében hasonló fényes helyezéseket értünk el. Amit írtam,azt nem az eredménytelenségnek szólt első sorban, hanem annak a morális válságnak,amibe a vezetőségünk húzott minket az elmúlt években. Nagyon el van tévedve az,aki azt hiszi,hogy nem lehet egy “fannak” nem lehet kritikát megfogalmazni szeretett klubja felé. De te csak helyezd vissza a szemellenződet, te gyönyörű ultra fan-ka…

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS