2022. szeptember 27., kedd

Játékost cserélhet a Milan és a Juventus

-

Adriano Galliani legfontosabb feladatának tartja az idei téli átigazolási időszakban, hogy szerződtessen egy védőt. Nem kizárt, hogy a Juventus és a Milan egy játékoscserében fog megegyezni.

Nyáron a Juventus csapatánál lejár Martin Caceres szerződése emiatt már többször szóba is került a Milannál az uruguayi védő szerződtetése, aki idén sérülések miatt csak 6 bajnoki találkozón szerepelhetett.  Caceres iránt sok csapat érdeklődik főleg Olaszországból és a Milan vezetőségénél felmerült egy játékos csere a könnyebb üzlet létrejöttéhez. Gallianiék Mattia De Scigliót vonnák be az átigazolásba Caceresért cserébe. Azonban ehhez a cseréhez a Juventusnak és De Scigliónak is lenne némi beleszólása, mivel hiába érkezne a 23 éves szélső védő Torinóban is csak csere lenne Lichtsteiner mögött. Ugyanakkor a Juve szívesen szerződtetné Andrea Polit is a Milanból.

A napokban azonban Allegri a Milan egykori edzője, aki jelenleg a Juventus csapatát dirigálja elmondta, hogy számol az uruguayi védővel.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

13 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. De Sciglio bármelyik poszton többet ér mint Caceres.
    A védelembe maximum egy jó belső védő kell nekünk és Caceres nem az!

    Akkor inkább ne változzon semmi.

    Középpályára lehetne erősíteni, de ugye az uru erre sem jó. Poli nem olyan rossz kiegészítő ember egyébként. Lehet a Juveba többet játszana mint itt…

  2. Tipikus tucat álhír ez is mint az ezenkívüli hírek 90%-a. Január 25.-e van, és az ilyenkor szokásos ködösítéses szisztéma megy megint. Mivel Cerci elment a Genoába, így középpályára fog valaki érkezni ( El Ghazi nem lenne rossz 😀 ). De Sciglio és Caseres csere ügylete teljesen értelmetlen lenne, és én személy szerint 100%-ra veszem hogy nem lesz ebből semmi se!

    Forza Milan!

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS