2022. december 05., hétfő

El Shaarawy közel a Romához, hamarosan aláír?

-

Stephan El Shaarawy nagyon közel áll ahhoz, hogy csatlakozzon a Romához – állítja a Sky.

Egyre biztosabbnak tűnik a Fáraó távozása, miután a Monaco nem tart igényt rá. A Sky átigazolási szakértője, Gianluca Di Marzio szerint a Roma előrehaladott tárgyalásokat folytat a Milan vezetőségével El Shaarawy átigazolásáról. Állítólag a fővárosi együttes fél évre 2 millió euróért kölcsönveszi az olasz támadót, akit a szezon végén további 13 millió euróért végleg megvásárolhatnak. A szerződésében nem kötelező vételi opció lesz. A tárgyalások gyors ütemben haladnak és nagy valószínűséggel a következő napokban lezárulhat az üzlet.

Elképzelhető, hogy El Shaarawy már pénteken Rómába utazik – tette  hozzá a Sky.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

6 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Szégyen, hogy nem lett nálunk alapember és most a vesszőfutását kell követnünk. Ez a Milan bűne !. Őt is nagy tehetségként igazoltuk, és jó is volt egy szezonig, azután elveszett nálunk, ahogy Pato, Saponara, Suso, Mauri …. és még sorolni lehetne a neveket (a saját primaveránkból kinövőkről már nem is beszélve).

    Pályázatot lehetne kiírni arra, hogy vajon ki tudna mondani egy olyan nevet, akiből mi csináltunk játékost (Donnarummát még ne tekintsük ilyennek, hiszen a többieknek is voltak jó meccseik, sőt ES-nek egy egész szezonja is. Fáj a szívem odaadni a Rómának. Játékostemető vagyunk !

  2. Álljunk meg egy szóra.
    Saponara…középszer olasz játékos nem volt és nem is lesz több. Folyamatos jó teljesítmény mellett már rég válogatott lehetne. A fiú ennyit tud.
    Cristante még Saponaranal is gyengébb egy alacsonyabb szintű bajnokságban sem tudott alapember lenni. Nem ügyetlen a srác csak nagyon lassú.
    Pato és Fáraó na velük érzek párhuzamot, viszonylagos jó teljesítmény után sárülések és látványos visszaesés. Az önbizalom és a motiváció teljes hiánya. Hát igen voltak más játékosok is akik megsérültek és vasakarattal visszatértek az elitbe, Del Piero, Ronaldo, akár Kakát is ide vehetjük, ő bennük ez az akarat és kitartás nincs meg. ebben a srácban ennyi volt szerintem. Még van neve és talán ér egy kis lóvét addig adjuk el.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS