2022. november 30., szerda

De Jong és Honda Amerikában köthet ki

-

Nem kizárt, hogy januárban Nigel De Jong és Keisuke Honda is Amerikába igazol.

Már javában tart az átigazolási időszak és a közelmúltban De Jongot több klubbal is szóbahozták. Elsősorban Angliából akadnak kérői a holland középpályásnak, nevezetesen a Leicester City és a Swansea. De Jong iránt azonban Amerikából is érdeklődnek, ugyanis a Los Angeles Galaxy szívesen látná a rutinos játékost. A Tuttosport szerint De Jong mellett Honda is távozhat januárban, szintén a tengerentúlra. A japán középpályás az előző néhány bajnoki meccsen – Alessio Cerci távozása miatt – kezdőként játszott. Honda számára vonzó lehet az MLS és szívesen kipróbálná magát más bajnokságban. Ugyanakkor jelen pillanatban nagyobb az esély arra, hogy Honda a nyáron hagyja el Olaszországot.

A közelmúltban olyan neves játékosok igazoltak az USA-ba, mint Andrea Pirlo, David Villa, Steven Gerrard vagy éppen Frank Lampard.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

8 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. kicsitoff: Inkább az nem látott még MLS meccset,aki azt állítja,hogy színvonalas. Persze-persze, tudom,hogy mekkora nevek vannak ott. De komolyan vírít rajtuk a sokpénzért nyugisan levezetés fíling. Én megnéztem jópár meccset, és olyan ad hoc jellegű az egész,mint kb az afrika kupa szokott lenni. Alig lehet koncepiciót felvedezni, ha van klasszis a csapatban,akkor az dönt(het) egy-két villanással, de a taktika, a csapatjáték nem nagyon üt el a mennyeitől. Kb annyi,hogy ha nagynevű csapattársad van,akkor passzoljunk neki minél hamarabb,majd ő megoldja.

    • elég sokat láttam,csak nekem valószínüleg más adón jön az mls…kimondottan gyors a játék,technikás és egészen jó színvonalú mecsek vannak…nem levezetni járnak mostmár oda,mert aki így tesz az megég..lásd Gerrard és pirlo,kaka is nagyon gyengécske mecseket adtak elő….

      De ettől még a te adóidon lehet hogy gyengébb az mls mint az nb1..ezzel nincs gond…

  2. Honda formája, sikere azon múlik, hogy hogyan van összerakva a csapat körülötte. Mostanában nekem tetszik a játéka, jól védekezik és támadásban is hasznos. Ő nem az az az ember, aki magával húz egy csapatot, de egy jól felkészült csapatnak erőssége lehet. Én tehát nem adnám most el, megfelelő szakmai munkát kell biztosítani a Milánnál, Misivel vagy nélküle (Conte !!!)

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS