2022. november 29., kedd

Nincs megegyezés, Luiz Adriano visszatér Milánóba

-

Luiz Adriano mégsem igazol a Jiangsu Suning FC-hez, miután a kínaiak nem tartották magukat a megígértekhez.

A 28 éves csatár megkapta a munkavállalási engedélyt és pár nappal ezelőtt utazott el Kínába, hogy átessen az ilyenkor kötelező orvosi vizsgálatokon, majd aláírja szerződését.

Luiz Adriano orvosija sikeres volt, azonban mégsem csatlakozik a Jiangsuhoz. A játékos ügynöke szerint a kínai együttes nem tartotta be a megígért feltételeket. “Luiz Adriano visszatér Olaszországba, ahol továbbra is szerződés köti a Milanhoz. A Jiangsu nem tartotta be a megállapodást, így a szerződést nem írtuk alá. Ügyfelem visszatér a Milanhoz és csütörtöktől ismét a csapattal edz, ahogy korábban tette.”

Így tehát meghiúsult a klubváltás. A Jiangsu eredetileg 14-15 millió eurót fizetett volna a piros-feketéknek Luiz Adriano teljes játékjogáért, aki szezononként 7-8 millió euró körüli összeget kereshetett volna. Luiz Adriano repülőgépe szerda délelőtt Milánó felé vette az irányt. A brazil csatár csütörtökön már edzésre jelentkezik Milanellóban.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

17 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. En nem is ertem ,hogy miert nem allando kezdo Bacca mellett.
  A keves golja amugy is annak tudhato be, hogy Bacca jatszik az o posztjan.
  Elobb Valnek meg a Balotelli, Menez duotol mint L Adrianotol.
  De amugy ezen a hiren meg sem lepodtem. A Milan haza tajan ez siman megszokott dolog. Mashol csak azt olvasom, hogy leigazoltak ezt meg azt es a hir utan par nappal official a dolog. A milannal 30 napos huzavona utan tobbnyire semmi…….

 2. Mindent vizsgálva (kvalitás,mentalitás,csapat mozgás ) nálam is az a sorrend jön ki hogy :

  1. Bacca jelenleg minden tekintetben a legjobb csatárunk
  2. LA egyértelműen a második
  3. Menez
  4. Balotelli
  5. Niang

  ha a sorrendből indulok ki én is azt mondom vagy Niangot kell egyenlőre kölcsön adni de nem opcióval vagy a Balotelli Menez kettősből vmelyiket lapátra tenni…menez a mienk lehetne belőle zseton bár ez a sérülés kb. leharmadolta a tavalyra feltornászott árát..Balo meg nem a mienk….

 3. Hát igen, most a LA hívek szólaltak meg. Én vállalom, hogy örültem volna a kínai üzletnek, a pénz mellet azt a lehetőséget is láttam benne, hogy egy nála mozgékonyabb, gyorsabb csatárt igazolunk valahonnan helyette. Nálam LA nem elég jó fizikumú ahhoz, hogy erőcsatár legyen, és nem olyan mozgékony, hogy Bacca-szerű csatár legyen.
  Balot nem szeretem, mert utálom a mentalitását, az arroganciáját. Menezt viszont nagyon várom, mert gyors, mozgékony és kreatív, és az ilyenekből óriási hiányunk van !

 4. Nem mondanám magam LA hívének,de próbálok a talajon maradni és a tudást ill a pályán nyújtott teljesítményt értékelni….a játéklehetőségek tekintetében…LA sokkal jobb és hatékonyabb volt Niang-nál..Balo értékelhetetlen őszt zárt a sérülése miatt.. Bacca rendbe volt…Menez ugye semmi..

  összeségében jó hogy visszajött LA…

 5. Nagyon jó lett volna ha eladjuk ekkora haszonnal, mert nem alkotott maradandót ráadásul így is sokkal fiatalabb játékosaink vannak arra a posztra, akik nem feltétlenül nyújtanak rosszabb teljesítményt. Nagy gólvágót vártam LA személyében, erre kaptunk egy Inzaghit (nem a fénykorában lévőt hanem a 36 utánit) ezzel pedig sokra nem megyünk. Bacca úgy érzem nagyon egyedül van így mint vérbeli csatár. Így nem lehet lehozni egy teljes szezont…

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS