2022. december 02., péntek

Donnarummával erősítene kapusposzton a Barca

-

Víctor Valdés távozása óta a kapusposzton képtelen állandó megoldást találni az FC Barcelona. Olasz sajtóhírek szerint azonban most újra tesznek egy próbát a katalánok, hogy megtalálják az igazi „egyest”.

Marc-André ter Stegen és Claudio Bravo felváltva védik a Barcelona kapuját, a bajnokságban rendre a chileivel kezdődik a gránátvörös-kékek kezdőcsapata, a Bajnokok Ligájában pedig a Mönchengladbach korábbi játékosa véd. Bár sem Bravo, sem pedig Ter Stegen nem véd rosszul, a Barcelona vezetősége úgy érzi, kell egy állandó megoldás, egy olyan kapuvédő, aki minden fontos meccsen megbízható, és akire hosszú távon számíthatnak.

A La Gazzetta dello Sport és az AS információi szerint a katalánoknak a Milan nagyon fiatal és nagyon tehetséges kapusán, Gianluigi Donnarummán akadt meg a szemük. A mindössze 16 esztendős talentum egy szempillantás alatt robbant be az európai futballelitbe, 2015 októbere óta pedig kirobbanthatatlan a milánóiak kapujából.

A Gazzetta és az AS úgy tudja, a Barcelona vezetőségét is meggyőzte az olasz, akinek innentől minden lépését figyelik, és ha úgy dönt, más kihívás után nézne, azonnal lecsapnak rá. Donnarummát 2018 augusztusáig köti szerződése Milánóba, piaci értékét a transfermarkt.de jelenleg 5 millió euróra teszi.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

11 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. A Barcának egyáltalán semmi gondja kapus poszton. Évek óta felváltva védenek a kapusok, ez egy tradíció. Bravóval semmi gondjuk nem lehet, elképesztő magabiztos kapus, és nagyon jó. Nem fitatal, 32, de Buffon is tud teljesíteni a maga 37 évével. Donna Stegen helyére jöhetne, elvileg távozni akar. De az biztos, hogy náluk nincs tragédia kapusposzton, hülyék lennének Bravot kitenni a kezdőből.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS