2022. november 29., kedd

Cerci kaszinózott, kimaradt a meccskeretből

-

Alessio Cerci csütörtök éjjel kaszinóban volt és Sinisa Mihajlovic nem nevezte a ma esti Roma elleni mérkőzésre.

Cerci a Bologna elleni mérkőzésen a 65. percben állt be csereként Keisuke Honda helyére és a találkozót követően rengeteg kritikát kapott, ugyanis hatalmas ziccert puskázott el. Az olasz játékos Facebook és Twitter közösségi oldalát is felfüggesztette a szerdai meccs után.

Továbbá állítólag csütörtökön késő éjszaka egy kaszinóban látták Cercit. Úgy tűnik, hogy ez csak olaj volt a tűzre. A 28 éves csatár körülbelül éjjel 2 órakor hagyta el a helyszínt. Pénteken délután Sinisa Mihajlovic kijelölte utazó keretét a Roma elleni meccsre, amelyben – technikai döntés miatt – Cerci nem kapott helyet. Az olasz játékos tehát nem utazott el Rómába és kihagyja a meccset.

Eközben a Tuttomercatoweb szerint az Atletico Madrid zöld utat adott Cercinek, aki hamarosan aláírhat a Genoához.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

10 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Alessio Cercit a kaszinóban több, neve elhallgatását kérő, Milan-szimpátiáját letagadó személy is felismerni vélte. Állításuk szerint azért gyanakodtak Cercire, mivel a szélső – akárcsak a pályán – a kaszinóban is furcsaságokkal hívta fel magára a figyelmet. Néhány női vendég állítása szerint például többször eltévesztette a mellékhelyiséget, és a női mosdóba ment be. A szélsőt az este folyamán többször látták dartsozni is, de a játékot végül abbahagyni kényszerült, mivel néhány pincérnő, valamint a mixer is jelezte a biztonságiaknak, hogy rendszeresen őket találta el a nyilakkal. Később a kártyával próbálkozott. Éjjel egykor végül hazaindult, mert megunta, hogy zsinórban a hetvenedik olyan partit veszíti el, amelyben azt kellett volna eltalálnia, hogy a nála lévő kártyánál nagyobb vagy kisebb lap következik-e. Hogy végül csak két óra után hagyta el a kaszinót, az Cerci állítása szerint azért történt, mert nem találta a kijáratot, és többször a ruhatárban kötött ki.

 2. Szerintetek egy játékos ekkora változáson menne át?! A szurkolók az oka annak, hogy minden meccsén görcsöl és nem mer hibázni. Nyáron kifütyülték egyetlen hiba miatt a kupameccsen és azóta retteg a szurkolóktól. Mindig is mondtam, hogy nem a képességeivel van baj, csupán azzal, hogy görcsöl. Rendkívül jó képességei vannak, pusztán az a hibája, hogy fél és nem meri megmutatni. Egyértelműen látszik, törölte magát mindenhonnan, neki ennyire fontos a szurkolók véleménye sajnos. Ez mondjuk nem profi szint.. A szurkolók tették ilyenné, Torinóba követtem a játékát és zseniális volt, ekkora változáson nem mehet át, és tudom, hogy ti is látjátok, hogy görcsöl a meccseken. Az lenne neki a legjobb ha elhúzna innen, akkor láthatjátok, hogy tévesen ítéltétek meg. Bevallom énis, hogy nem túl acélos, de én legalább látom, hogy a félelem áll a háttérben nem pedig a képességei határa.

  • Eleinte azt hittem, hogy csak hülyéskedsz… De láttam, hogy komolyan gondolod. Te magad is leírtad a lényeget: “Ez mondjuk nem profi szint.”

   Ha egy sportoló nem bírja a nyomást, akkor ne álljon profinak. Az senkit sem érdekel, legkevésbé a stadionba kilátogató szurkolókat, hogy ő stresszel, ugyanis a fizetését szemrebbenés nélkül felveszi, ami nem a minimálbér.

   Ami miatt nem tudom elfogadni az Általad leírtakat, az az, hogy Cercivel nem csak annyi a baj, hogy kialakítja a helyzeteket, és azokat elrontja, netán rosszul passzol, nem tud labdát levenni, röviden: hogy görcsössége miatt rossz megoldásokat választ… Azt mivel magyarázod, hogy sok esetben hitehagyottan, az egészbe beleszarva ténykedik a pályán?! A szurkoló a legbénább játékosnak is megbocsát, ha látja rajta, hogy felszántja a pályát. Cerci annyira el lenne keseredve, annyira elbizonytalanodott volna, annyira érzékeny stb. stb., hogy – biztos, ami biztos alapon – ez nála úgy csapódik le, hogy sokszor csak sétálgat a pályán?

   • Pont a küzdőszellem az amit látok rajta, jelen pillanatban az az egyetlen pozitívum, képes még a 80. percben is sprintelni a szélen. Elfogadom ha te így látod, hogy sétálgat, nem vagyunk egyformák. De nálam pont ez az egyetlen dolog ami feltűnik, hogy küzd. De ezt még több embernél is olvastam, hogy látja az akaratot. De ha mégis igazad van a sétálgatással kapcsolatban, ezzel nem védeni akarom de előfordulhat, hogy a füttyszó és az utálat miatt azt gondolja “Minekis harcolnom, meg vagyok bélyegezve, tehetek én bármit minden meccsen én leszek a bűnbak..” Természetesen ez nem profi szint, nem sok játékosnál látok ilyen pszichés gondot, emiatt igen helye sem lehet a kezdőbe amíg nem győzi le a félelmét. A megbélyegzést nehéz leküzdeni, ugyan volt, hogy hosszú idő után tapsot kapott amikor lement a pályáról, de nemsokkal utána ugyanazt a görcsös embert láttuk. Legkésőbb fél év múlva elmegy, bízok benne, hogy máshol képes megmutatni képességeit. Ismerem a régi Cercit és én kitartok mellette, fejbe összeszedi magát és olyan lehet mint régen.
    Aláírom igaza van azoknak akik szidják, de abba nem, hogy azt gondolják csak ennyire képes. A vak is látja, hogy retteg.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS