2022. november 29., kedd

A Liverpool nem számol Mario Balotellivel

-

Az angol élvonalban szereplő Liverpool nem tart igényt Mario Balotellire, így a Milan 8-10 millió euróért a jövő nyáron végleg megvásárolhatja.

Mint ismert, Balotelli augusztusban tért vissza a Milanhoz egy kölcsönszerződés keretein belül. A megállapodás értelmében a rossoneri opciós jogot kapott az olasz csatárra, de az összeget nem hozták nyilvánosságra. Balotelli az utóbbi hónapokban sérüléssel bajlódott és mindössze 4 mérkőzésen játszott a szezonban.

A Calciomercato szerint a Liverpool meghatározta Balotelli árát. A Vörösök menedzsere, Jürgen Klopp nem tart igényt a 25 éves csatárra, így a Milan a szezon végén 8-10 millió euró közötti összeg ellenében végleg visszavásárolhatja.

SuperMario 2014-ben 20 millió euróért szerződött a Liverpoolhoz, ahol nem sikerült beváltani a hozzá fűzött reményeket. Most tehát Balotelli sorsa a saját kezében van, hiszen ha jó teljesítménnyel rukkol elő és sikerül meggyőznie a vezetőséget, akkor maradhat Milánóban. Az biztos, hogy össze kell szednie magát, ha szeretne ott lenni a 2016-os Európa-bajnokságon.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

5 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. én remélem h nem élünk semmiféle lehetőséggel… a Pool meg csináljon vele amit akar…tegye ki a vitrinben…. de sajnos már látom…felépül….s onnantól kedve minden meccsen a pályán lesz az első perctől az utolsóig… bacca 20 perceket, Adriano 5 perceket kap majd…. s kritizalni fogjak oket h nem megy a jatek, nem rugnak golokat.. balosenki meg jókat sétálgat majd a pályán

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS