2022. november 30., szerda

Milanello: a játékosok hétfőn állnak újra edzésbe

-

A játékosok december 28-án hétfőn fognak ismét edzésbe állni a karácsonyi szünet után.

A Milan december 20-án a Frosinone ellen játszotta utolsó tétmérkőzését ebben az évben és a győzelmet követően a játékosok és a szakmai stáb tagjai szabadnapot kaptak, így a családjaik körében tölthetik a karácsonyt. Sinisa Mihajlovic megragadta a lehetőséget és a szenteste előtti napon visszatért szülővárosába, Borovóba. Mihajlovicnak és családjának 1991-ben kellett elhagyni a horvát települést a háború miatt.

Andrea Bertolacci számára emlékezetes volt a december 23-i nap, hiszen feleségül vette Nicole Murgiát. Az esküvőt Rómában tartották, amelyen Alessio Cerci és Alessio Romagnoli is tiszteletét tette. Szeretnénk gratulálni az újdonsült párnak és sok boldogságot kívánunk nekik.

Karácsony után viszont ismét a kemény munkáé lesz a főszerep, hiszen január elején folytatódik az olasz bajnokság. A játékosok hétfőn (december 28-án) térnek vissza Milanellóba és kezdik meg az edzéseket. A csapatnak tehát bő másfél hete lesz felkészülni a 2016-os év első bajnoki mérkőzésére, amelyet január 6-án, szerdán fognak rendezni a Bologna ellen.

Sűrű lesz a Milan programja januárban, hiszen a bajnokságban több rangadó is vár a rossonerire. Január 9-én a Roma, 17-én a Fiorentina és 31-én az Inter lesz az ellenfél. Ezen kívül a csapat érdekelt az Olasz kupában is: január 13-án a Carpit fogadjuk a negyeddöntőben.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

4 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS