Állítólag a vezetőség felajánlotta Philippe Mexést a francia élvonalban szereplő Olympique Marseille-nek.

A 33 éves védő eddig 4 mérkőzésen lépett pályára a szezonban, ebből 2 kupameccs volt. Úgy tűnik, hogy Mihajlovic nem számol Mexésszel a kezdőcsapatban, köszönhetően az Alex-Romagnoli kettős megbízható teljesítményének.

A FranceFootball szerint a Milan felajánlotta Mexést a francia bajnokságban szereplő Olympique Marseille csapatának. Mexés szerződése 2016 nyarán jár le, így ha a piros-feketék szeretnének pénzt kapni érte, akkor januárban el kell engedniük. Eközben a Marseille szívesen szerződtetné M’Baye Niangot és Keisuke Hondát, azonban a rossoneri vezetősége határozottan nemet mondott. Niang egyáltalán nem eladó, míg Honda jövő nyárig mindenképpen marad Milánóban.Mexés több mint 11 évvel ezelőtt hagyta el Franciaországot és a Romához igazolt, ahol 7 esztendőn keresztül volt a fővárosi csapat játékosa, majd 2011-ben csatlakozott a Milanhoz.

6 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Az az igazság, hogy a Mexes (33), Alex (33) és Zapata (29) trió nem túl acélos, mondhatni erősen felújításra szorul. Ráadásul mindháromnak nyáron lejár a szerződése a Milannál. Jó ötlet, hogy megpróbálnak egy kis pénzt csinálni valamelyikből akár a Sevilla, akár a Marseille által. Nyáron visszatér Paletta és kell még egy nagyon jó középhátvéd is, Rodrigo Ely meg tőlem maradhatna cserének.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet