2022. november 30., szerda

Galliani: Boateng segítségére lehet a csapatnak

-

Adriano Galliani, a Milan vezérigazgatója szerint Kevin-Prince Boateng hasznos tagja lesz a csapatnak.

Mint arról nemrég már beszámoltunk, Kevin-Prince Boateng több mint két év után visszatér Olaszországba. Ezt Adriano Galliani erősítette meg a Frosinone elleni meccs után. Prince január 4-én fogja aláírni szerződését, amely a várakozások szerint a szezon végéig fog szólni.

Galliani biztos abban, hogy jó döntést hoztak Boateng szerződtetésével.

“Boateng egy sokoldalú játékos, aki képes több poszton is jól teljesíteni. Azt hiszem, hogy segítségére lehet a csapatnak. Balotelli és Menez felépülésével erősödni fog a támadó-szekciónk. Úgy gondolom, hogy a Milannak még mindig nagyon jó csapata van. Boldogok vagyunk, hogy megnyertük az utóbbi két idegenbeli mérkőzésünket. A harmadik hely? Csendben vagyunk, nem bocsátkozunk jóslatokba, hiszen az sohasem végződik jól.” – mondta Galliani a MilanNews-nak.

Így tehát minden bizonnyal Boateng lesz a klub első szerzeménye a januári átigazolási időszakban. A ghánai középpályás január 6-án a Bologna ellen akár már pályára is léphet.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

15 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. mondjuk nekem hetek óta olyan érzésem van,hogy galliani megint nem kapott pénzt az igazolásokra,és most szépen próbálja előre is csitítani a szurkolókat…remélem tévedek,és verratti,már titokban milánóba tart,és nem város nézésre,ja meg persze nem azért,hogy az interé legyen

 2. Nekem is ilyen érzésem van. Kábé minden nap elmondja, hogy Boateng az új igazolás, hamarosan érkezik, erősítést jelent. Másról meg nem beszélünk.

  Kábé 10 éve volt, amikor egy télen nem igazoltunk senkit, akkor mindig azt mondta a Kopasz: Redondó az új igazolás (aki akkor épült fel egy másfél éves sérülésből, de már másfél éve Milan-játékos volt.)

 3. Egy lépés előre, majd Boa és 2 hátra…
  Hatalmas ökörség visszahozni. De sajnos látható, hogy a szurkolók megosztottak és ezt a vezetőség így kezeli.
  Új játékosok, helyen gyomlálni kellene inkább.
  Boa ugyanolyan töltelék mint suso, Nocerino. Egy lejárt lemez, ami akkor sem volt jó, amikor sláger volt..

  • Nem értek egyet. Susohoz képest boa egy Pirlo nocenél is sokkal jobb (nem.nézve az ominózus 1 szezont).

   Tény hogy nem egy sokoldalú játékos. Agresszív támadó játékos annak sem a legjobb és védekezésbe se olyan hasznos.
   DE
   Mint a csatárok mögött játszó támadó középpályás nagyon jó volt anno. Márpedig nekünk pont egy olyan játékos kell aki messziről is el meri vállalni a lövést és ha esetleg kipattan akkor az a legjobb mert ott egy Bacca aki simán beveri. Boateng, vagy legalábbis egy ilyen stílusú játékos (is) kell nekünk.
   Főleg úgy h semmi kockázattal nem jár. Fizetni nem kell érte, nincs olyan helyzetbe h nagy fizut kérjen, fél évre kötünk vele szerződést. Ha nem csinálja azt amit Mihály mond úgyse fog játszani azon kár parázni.
   Ráadásul ő még szarabb helyzetben van.mint Balo. Ha nem teljesít mehet jöhet ide a Budapest honvédhoz kb mért mást nem.fog érdekelni

   Én ezért is adnék neki egy esélyt. Főleg a barcának rúgott gólja miatt ami a szememben az egyik legnagyobb gól.amit Milan játékoktól láttam.

   Ettől függetlenül nem lehet elbliccelni egy kreatív középpályás megvételét

   • Akkor vegyük sorba…
    Van 3 igazi csatárunk! Niang, Bacca és LA.
    Ha mögéjük akarunk játékost oda van jelenleg:
    Honda, Bonaventura, Menez és Balotelli!
    Mind jobb, mint Boa!

    Akkor hova is akarjuk őt!?
    Középpályára max. de ott szerintem régen sem vált be, főleg 1 év kihagyással nem merném betenni. Talán még Berlusconi nyilatkozta, hogy ő mindig is csatárként tekintett rá… Az még tán menne is neki, nagy a teste (főleg most 😀 ) Lefordul és lő.. Folyamatosan figyelni kell rá. De ott is vannak előtte min. 3-an, de Balo és Menez is inkább lenne nálam kezdő csatárban is.

    Ergo, nem kell ide!
    De miattad és a sok surkoló miatt hozzuk vissza. A fő baj az, hogy majd játszatni is kell.

    Vegyük észre.. van 28-as keretünk, ahova nem kellenek lyen emberek. 6-7 embert kell elküldeni és min. Banega szintű játékost hozni a középpályára, vagy egy igazi tehetséges fiatalt.

    • Nah itt a gond. Se Ménez se Balo nem a csatár mögötti játékos. Az más kérdés, hogy tudnak ott játszani az meg megint más, hogy oda valók-e, vagy sem.

     1. Ménez szélső vagy csatár őt még csak-csak el tudnám képzelni mint csatárok mögötti játékost (inkább mint balot) de jelenleg sérült és amilyen jó az orvosi stábunk valószínűleg jövő nyárig az lesz. Arról nem is beszélve h Ménez önző és nem szívesen passzol (amikor igen akkor jó) és nem is nagyon lő távolról inkább becselezi magát. Ergó nem lenne jó csatár mögötti játékosnak

     2. Balotteli megint csak csatárt játszik többnyire, semennyire nem tudom elképzelni, hogy ő a csatárok mögött játsszon főleg azért mert ő is önző. Ráadásul év végén megy vissza a ‘Poolba mert igényt tart rá a maistro.

     3. Honda egyáltalán nem látom miért lenne jobb mint boateng. Sokkal lassabb kevésbé technikásabb és sokkal kisebb a rugóereje. Okosabbnak biztos okosabb és szerintem jóval többet tud mint amennyit itt mutat de tekintve, hogy boa még nem mutatott idén semmit én mindenképp adnék neki 1 esélyt.

     4. Bona bal szélen játszik. Csatárok mögött is tudna de szerintem a szélen sokkal hasznosabb.

     És még mindig nem értem miért kéne játszatni? Miha is tudja, hogy nincs meccs a lábába egy ideje. Ha nem teljesít edzéseken még a cserepadra se fog fölférni. Ha meg mégis akkor megérdemel egy meccset:
     Szarul teljesít: Lecserélik Hondára azt jólvan
     Jól teljesít: Van egy fasza támadó középpályásunk. Egy jó formában lévő Boateng pedig nem elhanyagolható fegyvertény.

     Nem látom be miért lenne hiba visszahozni egy olyan játékost aki nem kerül semmibe, de van benne annyi, hogy lepipálja a mostani középpályánk nagy részét úgy, hogyha ezt mégse teszi meg akkor szezon végén megy elfele.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS