2022. november 30., szerda

Niang pótolhatja hétvégén az eltiltott Bonaventurát

-

Giacomo Bonaventura a hétvégén a negyedik sárga lapját is begyűjtötte, így biztosan kihagyja a hétvégi Atalanta elleni mérkőzést. A várakozésok szerint M’Baye Niang fogja pótolni az olasz játékost.

Bonaventura kezdőként kapott lehetőséget az elmúlt hétvégén a Lazio ellen és nagyszerű teljesítményt nyújtott, ugyanis kiosztott két gólpasszt. Azonban a játékvezető a meccs hajrájában sárga lapot mutatott fel neki, ami a negyedik volt a szezonban, így eltiltás miatt ki kell hagynia egy mérkőzést.

Ez a meccs pont korábbi csapata, az Atalanta ellen lesz. A Milan szombaton a San Siróban fogadja a bergamóiakat.

A MilanNews.it szerint Bonaventurát a sérüléséből felépülő M’Baye Niang fogja pótolni a támadó-szekció bal oldalán. A francia csatár három hónapig nem állhatott Sinisa Mihajlovic rendelkezésére lábközépcsonttörés miatt.

Niang az előző szezon második felét kölcsönben a Genoánál töltötte, ahol 14 meccsen lépett pályára és 5 gólt szerzett.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

6 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Ezért játszik szélen 🙂 Én egy Honda-Cerci párosnak örülnék elöl, utóbbi játszhatna bal szélen. Bonaventura védekező és labdatartó játékának fontos szerepe volt bal szélen, főleg mivel befelé mozogva tudta megjátszani a labdákat, nem tudom erre Niang mennyire lesz képes, én szurkolok neki, ennek a döntésnek abból a szempontból van nagyobb értelme,hogy így nem piszkál bele annyira a kezdő csapatba.

  2. Szerintem Niang mezőnymunkája példaértékű volt anno nálunk, az utolsó igazán jó félszezonunk is akkor volt, amikor Ő és El S. játszott a két szélen, akik rendre visszamozogtak egészen a védővonalig is ha kellett és így elbírtuk Balotelli “mezőnymunkáját” (amit viszont kompenzált a támadójátékával). Lehet a kapu előtt bizonytalan, de hogy Ő nem szokott lazsálni a pályán az tuti.

  3. “Lehet a kapu előtt bizonytalan, de hogy Ő nem szokott lazsálni a pályán az tuti.”
    Jézusom!!!!!! És ez a csapatnak eddig hány pontot hozott??? Egy csatárnak nem az a dolga, hogy gólt, jobb esetben gólokat lőjön??? De most komolyan, nem szeretnék senkit sem megbántani, de mit láttok ebben az emberben???? Szerintem Ő csak akkor van a csapat hasznára mikor nincs a pálya közelében sem! Az meg, hogy Ő pótolhatja majd Bonaventurát enyhén szólva is abszurd, a nyomába sem érhet még egyenlőre! De ez mind csak az én véleményem és remélem senkit nem bántottam meg vele!

  4. egyetértek ramiz-zal…. nagyon rendes aranyos srác niang de egy kutyaütő…azt meg verje ki mindenki gyorsan a fejéből,hogy ő tudja pótolni jack-et.. semmilyen középpályás értéket nem tud felmutatni…. gyors,sokat fut (feleslegesen),harcos,öncélú,anti talentum csatár,a kapura teljesen veszélytelen és passzolni sem tud normálisan illetve öncélú cselezgetésekbe bonyolódik mint egy hülye gyerek az afrikai szavannán… bocs nem fajgyűlölő akartam lenni…de nekem ningról akár hányszor látom a 90-es évek végi afrika kupák jutnak az eszembe meg amit ott csináltak az állítólagos focisták….

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS