2022. december 07., szerda

Mihajlovic szerint nagy lökést adhat a győzelem

-

Sinisa Mihajlovic, a Milan vezetőedzője elégedetten nyilatkozott a Chievo elleni győzelem után, ugyanis a csapat hosszú idő után nem kapott gólt a bajnokságban. A szerb vezetőedző szerint nagy lökést adhat a csapatnak az előző két győzelem.

MIHAJLOVIC: “Jól teljesítettünk a második félidőben és sok gólhelyzetet alakítottunk ki. Fontos volt, hogy megnyerjük a találkozót. Az első félidőben jól védekeztünk, a másodikban pedig remekül támadtunk és védekeztünk egyaránt. Az előző három mérkőzésen 7 fontos pontot gyűjtöttünk és jobb pozícióba kerültünk a bajnoki tabellán. Ez nagy lökést ad önbizalom szempontjából, de most a Lazio és az Atalanta elleni meccsre kell koncentrálnunk és maximális pontot kell szereznünk a két meccsen. Pozitív dolog, hogy tegnap kapott gól nélkül nyertünk.”

“A Chievo egy kiváló csapat. Ebben a szezonban mindenkinek megnehezítették a dolgát. Nagyon szervezettek és keményen harcolnak. Mióta felállást változtattunk, sokkal egységesebbek vagyunk. Ha a többi csatár ismét rendelkezésre fog állni, akkor formációt váltunk. Majd meglátjuk, mi fog történni. Donnarumma? Megtette, amit kértem tőle. Romagnoli? Jól játszott Alexszel és a csapat sokkal kiegyensúlyozottabb. Jelenleg az 5 csatárból ketten bevethetőek, így egy valaki kezd, a másik pedig csere. Niang még nem áll készen, de a Lazio ellen ott lesz a cserepadon. Nemrég állt teljesen edzésbe és talán csak 10-15 percet tud játszani.”

GALLIANI: “A második félidőben jók voltunk, az elsőbe játékrészben kevésbé, de boldog vagyok, hogy kapott gól nélkül játszottuk le a találkozót és ez a legfontosabb. Meg kell próbálnunk jól teljesíteni Rómában a Lazio ellen, utána pedig ki kell használnunk a hazai pálya előnyeit az Atalanta ellen. Tegnapelőtt Bonaventurának kificamodott a bokája, de az orvosi stáb nagyszerű munkát végzett, így vállalni tudta a játékot. Erről senki sem tudott.”

“A legpozitívabb dolog, hogy végre nem kaptunk gólt. A Sassuolo egy kiváló csapat, akár csak a Chievo. A bajnokság nagyon kiegyensúlyozott eddig. Gratulálok Antonellinek, aki fontos gólt szerzett. Balotelli? Reméljük, hogy minél hamarabb visszatér.”

ANTONELLI: “Nagyszerű érzés volt gólt szerezni. Nagy örömömre szolgál, hogy megnyertük a mérkőzést. Mérkőzésről-mérkőzésre egyre jobbak vagyunk. Elégedettek vagyunk az eredménnyel és most a Lazio elleni bajnokira kell koncentrálnunk. Ez volt az első gólom a San Siróban és valószínű, hogy sohasem fogom elfelejteni. Bonaventura? A meccs előtt voltak kétségek a játékát illetően, de végül pályára lépett és nagyszerűen játszott. Lazio? Vasárnap mindent beleadunk és megpróbálunk nyerni.”

ALEX: “Fontos volt, hogy sorozatban a második mérkőzésünket is megnyertük. Nagy meccsünk lesz vasárnap a Lazio ellen. Jól kell védekeznünk és támadásban ki kell használnunk a helyzeteinket. Az egész csapat érdeme, hogy nem kaptunk gólt a Chievo ellen és így kell folytatnunk. Romagnoli? Ő egy nagyszerű védő. Megpróbálunk kölcsönösen segíteni egymásnak. Rómában a győzelemért kell játszanunk és jó teljesítményt kell nyújtanunk.”

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

2 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS