2022. november 29., kedd

Életbe lép a kötelező opció, El Shaarawy távozik?

-

Stephan El Shaarawy csütörtökön a 15. alkalommal lépett pályára a francia élvonalban szereplő Monacóban, így elméletileg életbe lép a kötelező vételi opció.

A Monaco a nyári átigazolási időszakban vette kölcsön El Shaarawyt és a megállapodás értelmében a szerződésébe egy kötelező vételi opciót is rögzítettek, amely abban az esetben teljesül, ha a játékos legalább 15 mérkőzésen pályára lép a szezonban.

A Fáraó kezdőként kapott lehetőséget a Monaco csütörtöki Európa liga mérkőzésén. A találkozót a francia klub 1-0-ra nyerte a Qarabag ellen. El Shaarawy egyébként egy gólpasszal járult hozzá a győzelemhez és ez volt a tizenötödik tétmeccse.

A Tuttosport információi szerint tehát életbe lép a 15 millió eurós opció, így El Shaarawy a szezon végén végleg a Monacóhoz fog igazolni. A 22 éves játékos a bajnokságban 9 meccsen kapott lehetőséget, gólt viszont még nem szerzett. A nemzetközi porondon eddig 6 meccs és 2 gól a mutatója.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

8 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Kiváló üzletet kötöttünk az eladásával. Az érte kapott pénzt pedig be lehetne fektetni egy olyan játékosba, akinek van agya meg tehetsége is a támadásszervezéshez. Hondát még el lehetne passzolni a Tottenhamnek (esetleg még fizetni is a londoniaknak, hogy adják ide Eriksent), Susót meg bárhová…

    És csak eszembe jutott egy kérdés… Mi újság Taechaubollal? Vajon emlékszik még arra, hogy meg akarta venni a Milant? Nem nagyon van hír róla. Ha mégsem jönne össze az üzlet – amilyen módon intézi-intézzük ezt a dolgot, nem is tudom, minek örülnék, ha a thaiföldi tulajdonrészt szerezne a Milanban vagy ha nem -, akkor ez lehet a sporttörténet egyik legnagyobb átverése.

  2. Én nem felejtem el neki, mikor a hátán vitte a csapatot! Mivel Mihöly nem a szélső játékra akarta helyezni a hangsúlyt, így mennie kellett. Szélső középpályásként csak kínlódott volna. De hogy T. Trénerünk agyában át sem futott a gondolat, hogy talán a két csatáros rendszerben éket játszasson vele, azt képtelen vagyok épp ésszel felfogni. Ja, és milyen érdekes, a Monaco-ban nem sántul le.

    15 millából manapság futottak még kategóriájú, és a középszerűség árnyékából kitűnni látszó 22 éven felülieket lehet kapni a piacon…mert ugye nálunk már egy ideje szóba sem kerül, hogy okosítsunk már valami ifjú titánt, aki aztán a kezdő 11-ben találja magát és nem a padot melegíti, mert hát nem lehet itt kockáztatni, olyan cefet jól állunk a tabellán.

    Szörnyű azt látni, hogy az ilyen játékosoknak, mint Ő nem találunk helyet a csapatban, mert egy Honda meg egy Cerci előrébb van a ranglistán. Remélem megérem még azt az időt, amikor valami gyökeres és pozitív változás áll be ennek a csapatnak az életébe, mert már kedvem sincs nézni azt, ahogy a pályán kínlódnak. Forza Milan, és további sikerekben gazdag pályafutást a mi kis ex-Fáraóknak!

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS