2022. november 30., szerda

Galliani: Sokkal többet várunk a játékosoktól

-

Adriano Galliani, a Milan vezérigazgatója elmondta, a klub vezetősége sokkal többet vár a játékosoktól.

A piros-feketék nagyon rosszul kezdték a bajnokságot, hiszen nyolc mérkőzés után jelenleg a 13. helyen áll a csapat mindössze 10 ponttal. A Milan az előző 5 bajnoki mérkőzéséből csak kettőt tudott megnyerni, továbbá két vereség és egy döntetlen a mérleg.

“Sok-sok éve vagyok a klubnál és nem értem, hogy miért kezdtük így a bajnokságot. Mindenki a maximumot nyújtja, a játékosok és a szakmai stáb egyaránt. Nem volt könnyű kezdésünk és tovább nehezítették a helyzetünket, hogy több rangadót is játszottunk. Sokkal többet várunk a játékosoktól, hiszen sokat költöttünk a nyáron az átigazolási időszakban. Hisszük, hogy egy jó csapatunk van. Minden meccs fontos, de nincs értelme túldramatizálni a dolgokat, hiszen még a szezon elején járunk.” – mondta Galliani az újságíróknak.

A Milan a következő fordulóban az 5. helyen álló Sassuolót fogadja.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

8 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. “nem értem, hogy miért kezdtük így a bajnokságot. Mindenki a maximumot nyújtja, a játékosok és a szakmai stáb egyaránt”

    Ez a lényeg és ezért kellene neki is, meg még néhány embernek kikopnia a csapat vezetéséből. Ugyanis kedves Galliani ha mindenki a maximumot nyújtja akkor nincs mit értetlenkedni, akkor ez azt jelenti hogy ennyire képesek top állapotban. Hiszen a maximum azt jelenti, hogy ennél többet nem tudnak és az ennyire elég. Akkor pedig nem a szakmai stábbal és nem is a játékosokkal van a gond, hanem akik ennyit tudtak összehozni.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS