2022. december 02., péntek

Nem kizárt, hogy José Mauri januárban távozik

-

Elképzelhető, hogy José Mauri januárban elhagyja a csapatot – állítja a játékos ügynöke.

A 19 éves játékos a nyáron csatlakozott a Milanhoz a Parma együttesétől, azonban a bajnokságban még nem kapott lehetőséget Sinisa Mihajlovictól. A SportMediaset szerint januárban az Atalanta, a Chievo és a Sassuolo is szeretné kölcsönvenni a csapatnál mellőzött Maurit.

“A Milan nehézségeken megy keresztül és remélem, hogy a lehető leghamarabb megoldódik a helyzet. Mauri távozása? Beszélni fogunk a klubbal, hogy mi legyen a következő lépés az átigazolási piac szempontjából. Januárig még sok minden megváltozhat. José szeretné megmutatni, hogy mire képes és be akarja bizonyítani, hogy fontos játékossá válhat.” – mondta Dino Zappacorta, a játékos ügynöke a MilanNews.it-nek.

“José Mauri több taktikai formációba is beleillik. Tud játszani a középpálya bal és jobb oldalán egyaránt, továbbá a védelem előtt. A Parma utánpótláscsapatában középső védőként is lehetőséget kapott és kiválóan teljesített. Ha nem játszik a Milanban, akkor az azért van, mert az edző úgy gondolja, hogy még nem áll készen.”

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

2 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Na, ő az aki piszok lassú! Nem is értem, hogy hogyan kerülhetett ő a kp. szélére… bár amit edző meccsen láttam tőle, az még középen is kevés. Sajnos ugyanez a helyzet Ely-vel is. Izmot és rutint még lehet szerezni később is, sebességet már nem nagyon. Egyikőjükben sem látok lehetőséget.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS