2022. november 29., kedd

Cerci kap egy utolsó esélyt Mihajlovictól?

-

A La Gazzetta dello Sport szerint Alessio Cerci kezdőként kaphat szerepet a hétvégi Torino elleni bajnokin.

A 28 éves játékos a jelenlegi szezonban mindössze 3 bajnoki mérkőzésen kapott lehetőséget és 54 percet töltött a pályán. Cerci kölcsönszerződése jövő nyáron lejár és ha nem sikerül bizonyítania akkor már januárban távozhat Milánóból.

A Gazzetta szerint Mihajlovic a 4-3-3-as felállásban fogja pályára küldeni a játékosokat a Torino ellen. Érdekesség, hogy az elmúlt napokban arról volt szó, hogy a csapat a 4-4-2-es formációban fog szerepelni. A lap szerint Cerci kezdőként fog játszani a támadó-szekció jobb oldalán. Ez azt jelenti, hogy ez az utolsó esélye az olasz csatárnak a bizonyításra.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

10 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Cerci amikor kezdő volt mindig bizonyított szerintem. Igaz ez az előző idényben volt…
    Bízok benne, hogy akarni fog egyáltalán és nem lesz kedvetlen mint amikor csereként áll be. Meglátjuk mekkora motiváció, hogy a régi csapata ellen játszhat. Hajrá!

  2. Cercinek óriási hibája, hogy abszolút egylábas. Még ha meg is veri az ellenfelét, jobbal képtelen beadni (is), úgyhogy vagy még egyet kell tolnia a labdán, hogy bevágjon a védő elé, vagy jöhet a vissza csel. Bal oldalon, vagy középen talán jobban menne neki, így viszont “vele is csak többen vagyunk”.

  3. haluszmester,te melyik alternatív univerzumba csöppentél,ha kérdezhetem?!balo kézen foghatja cercit,ez olyan,mint ha dzsudzáskot hasonlítanád CR7-hez.nem is egy bolygón vannak.baló amíg el nem adtuk,rúgta rendesen a gólokat(nem keveset!amikor ide jött,abban a félévben átlagban 1 meccs volt,amin nem talált be,cercinek,összesen egy van!)most vissza tért balo,és abszolut a csapat legjobbja volt amikor játtszott(inter,udinese).nagyon nem értek veled egyet!

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS